1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2019 19:57

Χάλασε το αεροπλάνο της Εθνικής και έψαχναν για εστιατόριο στη Βιέννη

Αποστολή: Εφημερίδα "Η Πράσινη", DPG Media Group, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου:
Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για την αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών που επρόκειτο να αφιχθεί από την Σλοβενία στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (16/6).

Μετά την ακύρωση της πτήσης Γκρατς  -Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε ξενοδοχείο για να μείνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έφτασε οδικώς από το Γκρατς στην Βιέννη, λίγο πριν της 23.00 την Κυριακή 16/6/.

Κατά το check in στα δωμάτια η αποστολή ενημερώθηκε πως το εστιατόριο έκλεινε ακριβώς στις 11, κάτι που αμέλησε να το πει η ευγενέστατη -κατά τα άλλα- υπάλληλος της υποδοχής και έτσι όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δωματίων και ο Γκιγιέρμο Ναράνχο ρώτησε που βρίσκεται η τραπεζαρία για το δείπνο, του απήντησε πως… λυπάται αλλά το εστιατόριο έκλεισε πριν από δύο λεπτά!

Παρά την αναστάτωση και τα αναμενόμενα νεύρα μετά από την ολοήμερη ταλαιπωρία η ομάδα πήγε και έφαγε πρόχειρο φαγητό σε ένα εστιατόριο που έκλεινε τα μεσάνυχτα.

Ταυτόχρονα ο αρχηγός αποστολής, Βαγγέλης Περόπουλος που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας για να κανονίσει τα εισιτήρια της επιστροφής, ενημέρωσε τα μέλη της «γαλανόλευκης» πως η εταιρεία δε θα έβαζε άλλο αεροσκάφος σήμερα το πρωί, και έτσι αναγκαστικά η επιστροφή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έπρεπε να γίνει σε τέσσερις δόσεις.

Έτσι από τις 15.00 την Δευτέρα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18/6, αθλήτριες και μέλη του σταφ αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα κατά γκρουπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ