1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2013 21:48

«Κρατάμε την καλή προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την πρόοδο της Εθνικής Νεανίδων εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης. Ωστόσο τόνισε ότι είναι εμφανής η έλλειψη προπονήσεων.

«Για ακόμη μια φορά υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία για να συζητήσουμε. Είναι φανερό ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι έχουμε βελτίωση σαν ομάδα, αλλά από την άλλη, φαίνεται ότι μας λείπουν και οι προπονήσεις. Για παράδειγμα, δεν έχουμε τους αυτοματισμούς που θα έπρεπε, δεν έχουμε τη συνεννόηση που χρειάζεται σαν ομάδα, όταν ο αντίπαλος πιέζει και αυτά όλα έρχονται από τη δουλειά στο γήπεδο», είπε αρχικά ο κόουτς και συνέχισε εστιάζοντας περισσότερο στο παιχνίδι:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, προβληματίζοντας τις Γερμανίδες, αλλά στο δεύτερο απάντησαν με ένα γρήγορο ξέσπασμα που έριξε την ψυχολογία των κοριτσιών. Ίσως, εκεί αν είχαμε την Γεννιτσαρίδη, αλλά και σε καλύτερη κατάσταση την Εμμανουηλίδου που είχε πρόβλημα στον μηρό, να είχαμε καλύτερη αντίδραση.

Ωστόσο, το θετικό είναι ότι αν και ισοφαριστήκαμε, καταφέραμε να αντιδράσουμε σταδιακά και μετά το 2-1 της Γερμανίας, κάναμε και πάλι ένα καλό σετ. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, αλλά στο 17-17, η διαιτητής έχει δώσει δύο ξεκάθαρα ανάποδα σφυρίγματα με τα οποία οι Γερμανίδες ξέφυγαν. Δεν πειράζει, όμως, κρατάμε την καλή προσπάθεια».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Γερμανία - Ελλάδα 3-1 Ελλάδα - Ρωσία 0-3 »

5 σχόλια

  • Comment Link mataxari Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 22:25 posted by mataxari

    Φίλε kostper...
    Μάλλον εσυ δεν πρεπει να παρακολουθείς βόλλευ για να λες οτι η συγκεκριμενη αθλητρια επρεπε να ηταν στην εθνική.
    Εκτος κ εαν θες να μας πεις οτι Γενιτσαριδη, Ψωμα, Σωτηριου δεν επρεπε να ειναι στην αποστολή...

  • Comment Link kostper Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 19:42 posted by kostper

    η Μαρια Θωδη , ενα ταλεντο απο την επαρχια 17 χρονων που αγωνιστηκε φετος στον αστερα αγ δημητριου αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις για να με ρωτας κατι τοσο ακυρο

  • Comment Link κριμα... Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 19:47 posted by κριμα...

    Η... Εφη Θώδη;

  • Comment Link kostper Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:41 posted by kostper

    κριμα που δεν ειναι η Θωδη του αστερα αγιου δημητριου στην εθνικη, ειναι μια παρουσια που προσωπικα εμενα μου λειπει πολυ απο αυτην την ομαδα

  • Comment Link protest Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 20:11 posted by protest

    ο φταιχτης ειναι η εοπε και εσυ καλμαζιδη
    με τοσες απουσιες και τα κοριτσια παλεψαν ,σκεψου να πηγαιναν απο την αρχη ολες,αλλα υπακουοντας σε κελευσματα δικαιολογησες τα αδικαιολογητα
    εχει ο καιρος γυρισματα ομως,και μετα λεμε οτι καρεκλοκενταυρους εχει μονο η πολιτικη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ