Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2019 20:03

Τα πλάνα του Ανδρεόπουλου για Τζούριτς, Πρωτοψάλτη, Κοκκινάκη

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο κλειστό του Ρέντη τα φώτα έπεσαν πάνω στους «ξενιτεμένους» Δημήτρη Τζούριτς, Μενέλαο Κοκκινάκη και Θανάση Πρωτοψάλτη.

 

Ο Τζούριτς ξεκαθάρισε και ο ίδιος πως θα μέχρι να... γεράσει θα παίζει διαγώνιος κλείνοντας την συζήτηση για τη θέση του κεντρικού. Μάλιστα μαζί τον Θανάση Πρωτοψάλτη δεν υπολογίζονται για το Ευρωπαϊκό Λιγκ καθώς θα κάνουν αποκλειστική προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου.

 

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ρωτήθηκε για τον Τζούριτς αλλά και για τη θέση που υπολογίζει τον Μενέλαο Κοκκινάκη και απάντησε:

Για την επιστροφή του Δημήτρη Τζούριτς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Ο Τζούριτς είναι παρών μετά από δύο χρόνια, στα οποία ήταν πολύ άτυχος. Δεν θα βρίσκεται στην 18άδα του ευρωπαϊκού λιγκ, όμως διάθεση δική του και δική μας, είναι να προπονείται, ώστε να είναι έτοιμος στο ευρωπαϊκό».

Για τη θέση που θα αγωνιστεί ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Θα συζητήσω με τον Μενέλαο και θα αγωνιστεί εκεί όπου η Εθνική ομάδα τον χρειάζεται».

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε για την προίκα που άφησε στην Εθνική η περυσινή χρονιά: «Το γεγονός ότι και οι παίκτες χαίρονται που παίζουν στην Εθνική, αλλά και ο κόσμος ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει, είναι αυτά τα στοιχεία που έχουμε κρατήσει από πέρυσι. Οι αθλητές θέλουν να είναι στην Εθνική ομάδα. Είναι σημαντικό και για τους ίδιους αλλά και για τον χώρο του βόλεϊ και έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζοντας με το εθνόσημο στο στήθος, κουβαλούν ολόκληρη την ιστορία του Ελληνικού Βόλεϊ. Αυτό το χαρακτηριστικό μας έκανε να βγάλουμε αυτό το καλό πρόσωπο πέρυσι και αυτό θέλουμε να δείξουμε και φέτος».

Σχετικά άρθρα