1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2013 17:30

«Νίκη με Αυστρία, όλα για όλα με Ρωσία»

Η Εθνική Εφήβων διένυσε με απόλυτη επιτυχία το… πρώτο μισό του δρόμου που έχει να καλύψει μέχρι να σφραγίσει το εισιτήριο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Οι δύο νίκες με Μαυροβούνιο και Δανία την φέρνουν ισόβαθμη στην κορυφή του ομίλου μαζί με την οικοδέσποινα του τουρνουά Ρωσία κι όπως παρατήρησε εύστοχα μετά το τέλος του αγώνα με τους Δανούς ο Σωτήρης Δρίκος: «Πλέον είναι σα να συμμετέχουμε σε ένα φάιναλ φορ και με δύο νίκες πετυχαίνουμε τον στόχο μας».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είδε στο σημερινό παιχνίδι «μια μικρή βελτίωση συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας. Η βελτίωση έχει να κάνει με την αντίδραση μας σε θέματα τακτικής. Κι αυτό φάνηκε από το πώς λειτουργήσαμε στο 2ο και 3ο σετ ενώ ήμασταν σε μέτρια μέρα. Είναι σημαντικό το ότι ανατρέψαμε δύο φορές το σκορ».

Ο ίδιος πάντως περιμένει στο αυριανό ματς με την Αυστρία «ακόμη καλύτερη απόδοση από τη δική μας πλευρά, γιατί κι η Αυστρία είναι καλύτερη ομάδα από τις δύο που έχουμε παίξει. Αύριο είναι άλλο παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να κερδίσουμε και να τα παίξουμε όλα για όλα με την Ρωσία…».

Όσον αφορά τους Αυστριακούς ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεχωρίσει «τον Μπλαγκόγεβιτς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός διαγώνιος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν οι υπόλοιποι. Γενικά η Αυστρία είναι μια καλή ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή»

Ακόμη περισσότεροι Έλληνες στις κερκίδες
Το είπαν και το έκαναν… Οι Έλληνες ομογενείς είχαν υποσχεθεί ότι όσο προχωράει το τουρνουά θα δυναμώνει κι η δική τους παρουσία. Έτσι στο σημερινό ματς με την Δανία στις κερκίδες του Volley Grad βρέθηκαν 50 συμπατριώτες μας, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα.

Με δύο τύμπανα, αλλά και την ποντιακή λύρα να δίνει ρυθμό δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν τους Έλληνες διεθνείς και φυσικά στο τέλος του αγώνα ανανέωσαν το ραντεβού για το τελευταίο διήμερο της διοργάνωσης υποσχόμενοι ότι θα έρθουν ακόμη περισσότεροι τόσο στο αυριανό ματς με την Αυστρία όσο και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους.

πηγή: volleyball.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΟΠΕ Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 15:54 posted by ΕΟΠΕ

    Δεν υπάρχουν έλληνες ομογενείς, αλλά σκέτο ομογενείς.
    Οι ομογενείς δεν μπορεί να είναι Σουηδοί ή Βούλγαροι.
    Ας διαβάζει κάποιος εγγράματος τα δελτία τς Ομοσπονδίας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ