Εκτυπώστε τη σελίδα
17-04-2019 18:28

Αναχώρησε για την Βουλγαρία η Εθνική Παγκορασίδων

Μετά από τρεις ημέρες προπονήσεων στην Αθήνα, η Εθνική Παγκορασίδων αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Βουλγαρία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ Κ16.

Κατά την διάρκεια παραμονής της Εθνικής στη γειτονική χώρα, θα δοθούν και δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Η Εθνική Παγκορασίδων κληρώθηκε στον Α' όμιλο με Σερβία, Ουγγαρία και Κύπρο. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν από 25 έως 28 Απριλίου στη Σερβία. Τα τελικά του Euro θα φιλοξενηθούν στη Κροατία και στην Ιταλία από 13 έως 21 Ιουλίου. Από τους 5 προκριματικούς ομίλους στο Ευρωπαϊκό προκρίνονται οι 5 πρώτοι.

Στo προπονητικό επιτελείο είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, οι συνεργάτες του Χριστίνα Πεταλά, ο στατιστικολόγος Ιπποκράτης Δήμητσας και ο φυσιοθεραπευτής Αθανάσιος Φονταράς.

Στην αποστολή συμμετέχουν:

Μάρθα-Ευδοκία Ανθούλη (ΟΠΑΘ Περσέας), Ευαγγελία Τάνη (ΟΠΑΘ Περσέας), Αικατερίνη-Σταυρούλα Καμπούρη (ΣΑ Πειραματικού), Σπυριδούλα-Ελένη Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος), Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αικατερίνη Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου) Βασιλική-Γεωργία Ευαγγελίου (ΑΟ Μαρκοπούλου,), Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου) Ελευθερία Γαργάλα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος), Μαρία-Ζωή Βαϊοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος), Αντωνίνα Κοντούδη, (ΓΣ Ηλιούπολης), Αγγελική Συριστατίδη (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική - Πέμπτη 25 Απριλίου
17.30: Ελλάδα - Ουγγαρία 20.00: Σερβία - Κύπρος

2η αγωνιστική - Παρασκευή 26 Απριλίου
17.30: Ουγγαρία - Κύπρος 20.00: Ελλάδα - Σερβία

3η αγωνιστική - Σάββατο 27 Απριλίου
17.30: Κύπρος - Ελλάδα 20.00: Ουγγαρία - Σερβία

 

Σχετικά άρθρα