1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2013 18:25

«Το τουρνουά ξεκινά από μεθαύριο»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Σωτήρης Δρίκος, ωστόσο για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι ο δρόμος για την πρόκριση είναι μακρύς.


«Είχαμε διαφορά από τον αντίπαλο μας, αφού είμαστε καλύτερη ομάδα από το Μαυροβούνιο και το δείξαμε στο γήπεδο αφού είμασταν καλύτεροι σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, να βάζουμε κάθε φορά ένα ακόμη στοιχείο στο παιχνίδι μας και να προσπαθούμε ανάλογα με τον αντίπαλο να εφαρμόζουμε την τακτική που είναι απαραίτητη», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προφανώς ο όμιλος που συμμετέχουμε έχει ως ξεκάθαρο φαβορί την Ρωσία, αλλά όλες οι ομάδες κι η Αυστρία κι η Δανία κι εμείς, ήρθαν εδώ με την ελπίδα να παλέψουν για το καλύτερο. Ουσιαστικά το τουρνουά ξεκινά από μεθαύριο. Τα 22 λάθη είναι ένα θέμα και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια».

Ο Κάσσανδρος Στίγγας φρόντισε να δείξει με το καλημέρα για ποιο λόγο φέτος ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ στη Volleyleague καθώς τελείωσε το ματς με 6 μπλοκ.

«Πιέσαμε στο σερβίς κι από τη στιγμή που ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας η δουλειά μας έγινε πιο εύκολη στο μπλοκ», είπε ο κεντρικός του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας τον αγώνα της πρεμιέρας «ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, όπου θέλαμε να δείξουμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι είδαμε τα προβλήματα μας και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Όσον αφορά την παρουσία των Ελλήνων ομογενών στις κερκίδες ο νεαρός κεντρικός τη χαρακτήρισε: «ως μια εξαιρετική έκπληξη, αφού τόσα χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα, βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω να έρθουν από δω και πέρα ακόμη περισσότεροι για να μας στηρίξουν».

πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ