Εκτυπώστε τη σελίδα
28-01-2019 18:16

Η Μεταμόρφωση τίμησε Καραμπέτσο και τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών

Oι εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μεταμόρφωσης και μάλιστα σε εκδήλωση που έγινε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να βραβευθούν οι Εθνικές ομαδες αντρών γυναικών για την εντυπωσιακή πρόκριση τους (αήττητες) στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπετα.

Ακόμα βραβεύτηκε η αρχηγός της εθνικής ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου και η Τζίνα Λαμπρούση για την προσφορά τους στην εθνική ομάδα. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας και η πρόεδρος της κοινωφελούς κα Πατελη Νικολέτα αντίστοιχα.

Επίσης ήταν προγραμματισμένο να βραβευτούν οι αθλητές Πετρεας Γιώργος και Ζουπανι Νικος αντιστοίχως για την προσφορά τους στην εθνική αλλά η ξαφνική αλλαγή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου δεν τους επέτρεψε να παραβρεθούν. Τα βραβεία παρέδωσαν στις συναθλήτριές τους Χριστοδούλου και Λαμπρούση από τον Αντιδήμαρχο Φώτη Παπαδόπουλο και την δημοτική σύμβουλο Τσεβά Δήμητρα αντίστοιχα.

Ο Καραμπέτσος βραβεύτηκε προσωπικά για την προσπάθεια επιστροφής του Ελληνικού Βόλεϊ στη διεθνή σκηνή κι επαναφοράς του εκεί που του αξίζει.

Ακόμα βραβεύτηκε ο διαιτητής Καπάνταης Παναγιώτης για την 34χρονη προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία. Την βράβευση έκανε ο Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Μεταμόφωσης Στέφανος Πολυζος.

Τέλος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παρέλαβε βράβευση που αφορούσε τον υπεύθυνο εθνικών ομάδων κύριο Περικλή Μπακοδημο ο οποίος όμως ήταν εκτός Αθηνών για υποχρεώσεις της ομοσπονδίας.