1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2019 22:39

Σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα την αίθουσα που ο Προσαλίκας το 2009 παρουσίαζε Αρσενιάδη, Καζάζη

Στις 10 Μαΐου του 2009 ο τότε πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας είχε παραβρεθεί στην αίθουσα βίντεο στο «Σπίτι του Βόλεϊ» και είχε παρουσιάσει επίσημα τους τότε ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Αρσενιάδη και Δημήτρη Καζάζη.

Ηταν η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην προετοιμασία πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ψάχνοντας το αρχείο μας βρήκαμε το ακόλουθο ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας όπου μάλιστα οι διεθνείς αξίωναν από τον Προσαλίκα το πριμ της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007.

Διαβάστε τι είχε γίνει τότε (10/5/2009) και κάντε συγκρίσεις με το σήμερα (13/1/2019):

Στην συγκέντρωση της Εθνικής παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Στέλιος Προσαλίκας ως επικεφαλής της επιτροπής Εθνικών ομάδων.

Ευχήθηκε στους διεθνείς καλή τύχη, με την προσδοκία να είναι οι περισσότεροι από αυτούς παρόντες και στο κλείσιμο του Ολυμπιακού κύκλου το 2012.

Ευχαρίστησε μάλιστα τον Δημήτρη Τζούριτς, για την παρουσία του και τη βοήθειά του στην Εθνική Εφήβων στα προκριματικά της Φινλανδίας.

Διευκρίνισε όμως ότι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των εφήβων στην Κροατία, αφού πρέπει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί με την Εθνική ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010.

Κατέστησε σαφές ότι η Ομοσπονδία, επί τρεις μήνες, οργανώνεται για την αξιοπρεπή προετοιμασία των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, παρά την οικονομική στενότητα.

Οι διεθνείς παίκτες, τόνισαν ότι επιθυμία τους είναι να υπάρχει καλό κλίμα και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου η Εθνική να έχει καλύτερη εικόνα στις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι διεθνείς, όμως ζήτησαν από τον Στέλιο Προσαλίκα να εισπράξουν το πριμ των 70.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης, για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009 και τη στήριξή του στο θέμα των ξένων και τη μείωση τους σε τρεις από την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2009-10).

Δέκα χρόνια μετά (παρά πέντε μήνες) δείτε πως είναι η ίδια αίθουσα στο «Σπίτι του Βόλεϊ»:

 

 H αίθουσα βίντεο το 2019, Εκεί που έκαναν τα σχέδια τους οι ομοσπονδιακοί υπάρχουν κερδιά από τελετές μαύρης μαγείας.

  

 

 

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες: Κώστας Ασημακόπουλος (Πηγή: ethnos.gr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ