1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2019 19:11

Ρένα Δούρου: «Το σπίτι του βόλεϊ» που χάσκει και πρέπει να ξεμπλοκάρει (video)

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μίλησε στην webcamera του volleynews.gr για την εμπειρία που έζησε στον αγώνα της Εθνικής γυναικών, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για το Σπίτι του Βόλεϊ στην Παιανία δίνοντας νότα αισιοδοξίας για την έναρξη των έργων ανακατασκευής στο στολίδι του ελληνικού αθλητισμού που ρημάζει στους πρόποδες του Υμηττού.
«Καλή χρονιά καταρχήν. Η χρονιά ξεκινάει δείχνοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα ή τουλάχιστον ότι πρέπει να πάνε καλύτερα. Τα τελευταία δύο χρόνια, με συνέπεια προσπαθούμε το ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ να πάει καλύτερα, βοηθώντας ως Περιφέρεια Αττικής. Δεν είναι όμως μόνο το βόλεϊ, αλλά και το χαντμπολ. Γενικότερα στη Περιφέρεια έχουμε ως προτεραιότητα τον μαζικό αθλητισμό. Όταν σηκώνεις και το τρόπαιο, καταλαβαίνεις ότι η όλη προσπάθεια των κοριτσιών αλλά και της Περιφέρειας Αττικής αξίζει τον κόπο. Και ως γυναίκα αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, αφού όλα δείχνουν ότι τα νέα κορίτσια μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και καλύφθηκε ο χαμένος χρόνος και δρόμος από τα αρσενικά».

Για τις υποδομές και την ανακατασκευή εγκαταστάσεων στην Αττική: «Επειδή τα λέμε όλα πολύ χαρούμενα και καλά, υπό την επήρεια της πρόκρισης, για εμάς παραμένει μεγάλο στοίχημα το σπίτι του βόλεϊ στη Παιανία. Θέλω να πιστεύω ότι παρά την καθυστέρηση και με την βοήθεια της Κεντρικής Κυβέρνησης και από τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης, θα σταματήσει να χάσκει μία ιστορία στη Παιανία την οποία κανείς δεν λέει στα παιδιά μας. Δεν σας κρύβω, πως στα 44 και μετά από 4 χρόνια, δεν βρίσκω τον λόγο από την στιγμή που υπάρχουν τα χρήματα, υπάρχει θέληση να μην τα καταφέρνουμε» και συνέχισε:

«Η κατάσταση για το σπίτι του βόλεϊ έπρεπε να έχει ξεμπλοκάρει από χθες. Σε έναν αθλητή και μία αθλήτρια 18 χρονών αλλά και σε έναν άνθρωπο στα 44, είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις γιατί δεν έχουμε κάνει το αυτονόητο. Μία έκκληση και προς εσάς που είστε στον χώρο της ενημέρωσης, να ασκήσετε πίεση σε όλους τους κρίκους, ιδίως στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης που τους αναμένουμε όλοι να παραδώσουν στους νέους και στις νέες, ένα σπίτι όπως το χρειαζόμαστε».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ