Εκτυπώστε τη σελίδα
06-01-2019 20:34

Γκιγιέρμε Ναράνχο: «Εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε»

Ο Ισπανός προπονητής της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμε Ναράνχο μετά το 3-0 επί της Νορβηγίας μίλησε για την πρόκριση αλλά και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Μαρκόπουλο:


«Όλα καλά πήγαν. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τα κορίτσια. Σε μικρό διάστημα κατάφεραν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Όλες και οι 18 που κλήθηκαν έδειξαν διάθεση και προσήλωση στον στόχο που ήταν να νικήσουμε και τη Νορβηγία» είπε αρχικά για τον αγώνα και στη συνέχεια ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον κόσμο. «Ήταν εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο αλλά τελικά αυτοί που μας ακολουθούν καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική. Μας επιβραβεύουν και τους ευχαριστούμε».

O προπονητής της Νορβηγίας Ματ Βαν Βέζελ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την δίκαιη προκρισή της. Είναι πολύ καλή ομάδα και άξιζει να είναι στο ευρωπαϊκό. Όσον αφορά εμάς, είμαστε νέα ομάδα και οι περισσότερες από τις αθλήτριες δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Θέλουμε πολύ δουλειά για να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο».