1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2019 18:57

Η Ελλάδα «διέλυσε» την Σουηδία

Φαίνεται πως ο καλύτερος... πελάτης της Εθνικής Ελλάδας ανδρών έχει γίνει η Σουηδία.

Μετά το έπος του 1987 στο μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γάνδης όπου η ελληνική ομάδα επικράτησε με 3-2 σετ της Σουηδίας και πήρε το χάλκινο μετάλλιο ήρθαν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2019 όπου οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες.

Η ελληνική ομάδα στον πρώτο αγώνα που έγινε τον Αύγουστο toy 2018 στo Oρεμπρο νίκησε με 3-0 σετ και κλείδωσε την πρόκριση για τα τελικά στο Ευρωπαϊκό μετά από δέκα χρόνια.
Στη σουηδική ομοσπονδία όμως υπήρξε μεγάλη απογοήτευση. Περίμεναν πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και πάρθηκαν ριζικές αποφάσεις. Η σημαντικότερη είναι πως η εθνική ανδρών δεν θα έχει καμία δραστηριότητα εντός του 2019 και όλο το μπάτζετ θα δοθεί στις γυναίκες.

Οπως φαίνεται η ομάδα που θα στείλουν οι Σουηδοί για τη ρεβάνς που θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 17.00 στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη θα είναι με νέα παιδιά καθώς καρατομήθηκε ο προπονητής (και άλλοτε προπονητής της Ορεστιάδας) Γιόχαν Ισακσον αλλά και όλη η παλιά φρουρά μεταξύ των οποίων ο Φρέντρικ Γκούσταφσον και ο θρυλικός Μάρκους Νίλσον που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ηρακλή και πέρασε και από τον Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας προπονητής στην αποστολή που αναμένται να έρθει αύριο στην Ελλάδα θα είναι ο Περ Ερικ Γιούνγκβε και πολλά νέα παιδιά της νέας γενιάς του σουηδικού βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ