1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2018 19:37

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε 310.000 Ευρώ για το ΣΕΦ

Tην αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενός σημαντικού χώρου άθλησης και αναψυχής της περιοχής του Πειραιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

«Στο πλαίσιο αυτό, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφαλίζει τη συντήρηση και αποκατάσταση των δικτύων άρδευσης και πυρόσβεσης, τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.ενώ υπάρχει πλάνο και για αναβάθμιση της Ολυμπιακής εγκατάστασης του μπιτς βόλεϊ που κάνουν προπονήσεις οι Εθνικές ομάδες και έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της.

Μάλιστα αυτές τις μέρες οι συνθήκες προετοιμασίας της ομάδας των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη μαζί με τους προπονητές τους γίνονται με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες καθώς ακόμα και το... κλειστό έχει γίνει... ανοικτό διότι έχει καταστραφεί η τέντα και έχουν λεηλατηθεί οι εγκαταστάσεις εξαερισμού και θέρμανσης.

Η διοίκηση του ΣΕΦ που έχει και την ευθύνη της εγκατάσεις έχει δώσει διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα αρχίσουν εργασίες ανακατασκευής της εγκατάστασης η οποία στο παρελθόν ήταν στην δικαιοδοσία της ΕΟΠΕ αλλά οι προηγούμενες διοικήσεις το επέστρεψαν και πάλι στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του και παρότι υπήρχε μίσθωση σε συλλόγους που προσπάθησαν να ανατπύξουν το μπιτς βόλεϊ και να γίνουν πόλος έλξης για το άθλημα στα νότια προάστια. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ