1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2013 14:50

«Οι εθνικές μας ομάδες αποτελούν μια πηγή ελπίδας»

Η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος συνεχίζεται. Μάλιστα οι διεθνής δέχτηκαν την επίσκεψη τόσο του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και του μέλους του ΔΣ και της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Γιώργου Μανωλόπουλου.


«Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που εξακολουθούμε να βιώνουμε ως χώρα και άθλημα, οι εθνικές μας ομάδες αποτελούν μια πηγή ελπίδας. Ειδικά αυτή η εθνική εφήβων που αποτελείται από παιδιά που είναι μαζί από το 2010 και έχουν συμμετάσχει σε τρεις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Δείχνουν λοιπόν πως έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης και πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διάθεση των παιδιών και την πορεία της προετοιμασίας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, όπως και τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Σωτήρη Δρίκο και Αλέκο Λεώνη, αλλά και όλο το τιμ που αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που υπάρχουν, βοηθούν ώστε να πάει η εθνική ομάδα στους προκριματικούς αγώνες χωρίς προβλήματα»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ