1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-04-2013 18:28

Νέα αλλαγή στις Νεανίδες. «Σέβομαι την αγωνία τους», λέει ο Καλμαζίδης

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις, δικαίως, έχουν δημιουργήσει πρόλβημα στην Εθνική Νεανίδων που καλείται να αγωνιστεί χωρίς βασικά της στελέχη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τελευταία που τέθηκε εκτός είναι η Δάφνη Βαρουδάκη του Μαρκόπουλου, με την Μαρία Σωτηρίου του Παναθηναϊκού να παίρνει τη θέση της στη 12αδα.

«Δυστυχώς το πρόβλημα των Πανελλαδικών είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την αγωνία των παιδιών που λίγες ημέρες μετά την επιστροφή θα δώσουν εξετάσεις», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης που συμπλήρωσε:

«Η συμμετοχή της Εθνικής Νεανίδων στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν επιβεβλημένη κι αυτό γιατί η μη συμμετοχή μας ή το οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα το συναντήσει στο μέλλον η σημερινή Εθνική Κορασίδων όταν γίνουν Νεάνιδες. Παράλληλα θέλησα να δώσω κι άλλες διεθνείς συμμετοχές σε αθλήτριες της Κορασίδων ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και να δω κάποιες νεάνιδες ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ πάντως είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».
 

1 σχόλιο

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 15:45 posted by AEKVCfan

    Κύριε Καλμαζίδη μας κοροϊδεύεται;
    οι Στράντζαλη-Βασιλαντωνάκη είναι 96αρες συνεπώς πανελλήνιες δίνουν του χρόνου και όχι φέτος.. αν και ΦΥΣΙΚΑ έπρεπε να μείνουν εκτός αποστολής γιατι θα τα καταστρέψετε τα κορίτσια ακόμη δεν ξεκίνησαν, θα τις κάψετε...
    όσο για τη Βαρουδάκη είναι 94αρα πράγμα που σημαίνει ότι έδωσε πέρσι πανελλήνιες (εκτός αν ξαναδίνει ΚΑΙ φέτος από επιλογή)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ