Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2013 19:05

Xωρίς Βασιλαντωνάκη η Εθνική Νεανίδων

Χωρίς την Ανθή Βασιλαντωνάκη θα κατέβει η Εθνική Νεανίδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και ενεδεχομένως και χωρίς την Όλγα Στράντζαλη. Ο oμοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης ανακοίνωσε τις κλήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων εν όψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 8-13 Μαΐου στη Βουλγαρία, όμως, μέσα στην ομάδα δεν είναι η MVP του Ευρωπαϊκού Κορασίδων διότι

λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει μείνει πολύ πίσω στα μαθήματα της και πρέπει να αφοσιωθεί σε αυτά για να βγάλει τη χρονιά. Ανάλογο πρόβλημα έχει και η Στράντζαλη. Η διοργάνωση έρχεται σε πολύ δύσκολη περίοδο για τα κορίτσια που βρίσκονται στην πιο κρίσιμη και δύσκολη ηλικία για τις σπουδαίες τους και ο Καλμαζίδης πιθανότατα να προχωρήσει και αλλαγές από τις παίκτριες που ανακοίνωσε σήμερα.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Ατέρμων από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου κι οι αθλήτριες που έχουν κληθεί από τον κ. Καλμαζίδη είναι οι εξής:
Παπαδοπούλου Χαρά (Ηρακλής Ιωαννίνων), Μπολέτου Κατερίνα (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Γενιτσαρίδη Μαρία (Ένωση Βύρωνα), Ψωμά Αλεξάνδρα (Θέτιδα), Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αρτακιανού Μαρία Ελένη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Καββαδία Αγγελική (Παναθηναϊκός), Καλαφατάκη Αγγελική (Πανιώνιος), Γκουντιμένκο Ιωάννα (Δραπετσώνα), Εμμανουηλίδου Αγγελική Μελίνα (Παναξιακός), Βαρουδάκη Δάφνη (Μαρκόπουλο).

Η Εθνική ομάδα μετέχει στον όμιλο μαζί με την διοργανώτρια Βουλγαρία και τις Γερμανία, Κροατία, Λετονία, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Τετάρτη 8 Μαΐου
15.30: Κροατία – Ελλάδα
18.00: Λετονία – Βουλγαρία
Ρεπό η Γερμανία

Πέμπτη 9 Μαΐου
15.30: Κροατία Γερμανία
18.00: Ελλάδα – Βουλγαρία
Ρεπό η Λετονία

Παρασκευή 10 Μαΐου
15.30: Λετονία – Κροατία
18.00: Ελλάδα – Γερμανία
Ρεπό η Βουλγαρία

Σάββατο 11 Μαΐου
15.20: Γερμανία – Λετονία
18.00: Κροατία – Βουλγαρία
Ρεπό η Ελλάδα

Κυριακή 12 Μαΐου
15.30: Λετονία – Ελλάδα
18.00: Βουλγαρία - Γερμανία
Ρεπό η Κροατία