1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2018 16:11

Νίκη για Τσοπούλου και Μαναβή στο Μοντπελιέ

Την πρώτη τους νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν στη Β΄φάση του τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Μοντπελιέ πέτυχαν η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν με 2-0 σετ τις αμερικανίδες Αουντρέ και Νικόλ Νουρς που είναι αδελφές. Το τουρνουά είναι της κατηγορίας μονού αστεριού της παγκόσμιας ομοσπονδίας και δίνει πολύτιμους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.
Η επικράτηση για την ελληνική ομάδα ήταν άνετη με 21-14, 21-12. Στη φάση των «12» οι Τσοπούλου, Μαναβή θα αντιμετωπίσουν τις Ολιμσταντ, Μπερντσέν από τη Νορβηγία (Παρασκευή 31 Αυγούστου 10.00) και θα επιχειρήσουν να νικήσουν για να προκριθούν στα προημιτελικά όπου θα περάσουν απ΄ευθείας οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Υπάρχουν τέσσερις ομιλοι των τεσσάρων ομάδων. Κάθε όμιλος γίνεται με το σύστημα του φάιναλ-4 στη σάλα που έχει ημιτελικούς και τελικούς. Η νικήτρια ομάδα κάθε ομίλου περνάει στα προημιτελικά και η φιναλίστ μαζί με την τρίτη ομάδα έχουν δεύτερη ευκαιρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ