1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2018 22:47

Πρωτιά για Βασιλαντωνάκη, στις κορυφαίες η Λαμπρούση

Στην πρώτη θέση του πίνακα της αποτελεσματικότητας των σκόρερς βρίσκεται η Ανθή Βασιλαντωνάκη μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στους έξι ομίλους της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η ελληνίδα διαγώνια έχει 77 πόντους έχοντας αγωνιστεί σε 12 σετ, ενώ στην πρώτη θέση των πόντων είναι η Σουηδή Ισαμπέλ Χάακ με 101 πόντους αλλά σε 16 σετ. Στο μέσο όρο των σετ (Set Average) η Βασιλαντωνάκη είναι πρώτη με 6,42 έναντι 6,31 της Χάακ. Την τριάδα στους πόντους συμπληρώνει η Φινλανδή Παουλίνα Βιλπόνεν με 76 πόντους αλλά στο μέσο όρο στην τρίτη θέση είναι η Ισπανίδα Ελια Γκονζάλες με 5,77 και 75 πόντους.

Πολύ ψηλά και μάλιστα σε δύο κατηγορίες είναι η Τζίνα Λαμπρούση. Η κεντρική του Ολυμπιακού με 10 πόντους από μπλοκ βρίσκεται στην 8η θέση του σχετικού πίνακα αλλά στο μέσο όρο (Set Average) είναι στην 4η θέση με 0,83 όσο έχει και η Νικολέτα Πέροβιτς από το Μαυροβούνιο. Πρώτη σκόρερ από μπλοκ και στο μέσο όρο είναι η Ελβετή Γκάμπι Σότροφ 16 πόντους από μπλοκ και 1,14μ.ο. Στην δεύτερη θέση είναι Βόσνια Εντίνα Σελίμοβιτς με 14 πόντους και 1 Set Average. Η Λαμπρούση με 11 άσσους είναι στην 5η θέση του σχετικού πίνακα των σερβίς φιγουράροντας με τρίτο Set Average (0,92). Στην πρώτη θέση βρίσκονται με 15 άσσους η Βελγίδα Μαρλί Γιάνσενς και η Φινλανδή Κάισα Αλάνκο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ