1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2018 09:42

Σε Καρπενήσι και Βόλο η προετοιμασία και τα φιλικά της Εθνικής Γυναικών

Στις 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το δεύτερο ραντεβού της Εθνικής Γυναικών.Οι αθλήτριες του Γκιγιέρμο Ναράνχο που ξεκουράζονται προσωρινά μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες, θα ξεκινήσουν και πάλι προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η Εθνική Γυναικών θα μεταβεί στον Βόλο, εκεί όπου θα είναι και η έδρα των αγώνων. Στο διάστημα των προπονήσεων έχουν προγραμματιστεί από τρεις φιλικοί αγώνες με την Ρουμανία και την Εσθονία.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία στις 2 με 4 Αυγούστου και την Εσθονία στις 9 με 11 του ίδιου μήνα.

Σχετικά άρθρα

  • Η 18άδα της Εθνικής παγκορασίδων ενόψει Βαλκανικού Κ16
    Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Γκούντας και η Συνεργάτης του Χριστίνα Πεταλά καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά από 23-30 Ιουνίου 2019, εν όψει των αγώνων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ16 που θα διεξαχθούν στην Σερβία (πόλη: Vrnjacka Banja) από 2-6 Ιουλίου 2019.
  • Το Σάββατο (15/9) το πρώτο φιλικό για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

    Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο CEV Challenge Cup ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάσεβιτς και το Σάββατο (15/9) στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν στο Ρέντη την ομάδα του Αιγάλεω. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

  • Συγκέντρωση στη Νάξο για τα κορίτσια του Πανναξιακού
    Το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ξεκινάει σήμερα στη Νάξο, με τις αθλήτριες της ομάδας να φτάνουν στο νησί το μεσημέρι της Κυριακής με το Blue Star Delos της χορηγού Blue Star Ferries.
    Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι δύο αθλήτριες της εθνικής γυναικών Όλγα Βεργίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου ενώ την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με την άφιξη των δύο ξένων, Φρανσίλ Στεντίλ και Άλεξ Ριντ που έρχονται από Βραζιλία και Ηνωμένες πολιτείες αντίστοιχα.
  • Έπιασε δουλειά στον Τάφο του Ινδού ο Παναθηναϊκός
    Μετά από έναν χρόνο που δεν λειτούργησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο σύλλογος θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • Με αρχηγό την Τέζα ξεκίνησε στην Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ
    Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, η πρώτη προπόνηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ για την φετινή περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ