Εκτυπώστε τη σελίδα
02-07-2018 12:15

Ο Δημήτρης Γόντικας συνάντησε την Εθνική Νεανίδων

Μια απρόσμενη αλλά πολύ ευχάριστη συνάντηση είχαν τα μέλη της Εθνικής Νεανίδων κατά την επιστροφή τους ακτοπλοϊκώς από τη Σάμο στο Πειραιά την Κυριακή το απόγευμα.Τα νεαρά κορίτσια συνάντησαν στο πλοίο που τους μετέφερε, τον «θρύλο» του 1987 Δημήτρη Γόντικα.
Τον «χάλκινο» πρωταθλητή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γάνδης σύστησε στα κορίτσια ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νίκος Μπουτσορής. Ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε στα κορίτσια και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν στην καριέρα τους.

«Ο μόνος δρόμος που έχετε να διαλέξετε είναι η δουλειά. Εγώ στην ηλικία σας τελείωνα το σχολείο περίπου στις έξι το απόγευμα. Είχαμε δύο προπονήσεις πρωί απόγευμα και όπως καταλαβαίνετε την πρωϊνή λόγω σχολείου την έχανα.

Όταν το απόγευμα τελείωνα με το διάβασμα πήγαινα στην προπόνηση στο Καραϊσκάκη. Έφευγα λοιπόν από το σπίτι μου με τα πόδια για την Ομόνοια, διαδρομή 20 λεπτών, έμπαινα στο τρένο και πήγαινα προπόνηση.

Τελείωνα στις 10 και μισή το βράδυ και μετά συνέχιζα το διάβασμα στο σπίτι. Αυτό το έκανα για δύο χρόνια. Λοιπόν χρειάζεται κουράγιο και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε» είπε χαρακτηριστικά στις νεαρές αθλήτριες ο Δημήτρης Γόντικας. 

Οι αθλήτριες χειροκρότησαν τον πραγματικό σταρ των ελληνικών γηπέδων, και μετά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σχετικά άρθρα

  • Στη Γερμανία η Εθνική νεανίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού Κ19
    Το διάστημα 30/04-03/05 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 και η Ελλάδα κληρώθηκε στον Γ' όμιλο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Αντίπαλοι της Εθνικής νεανίδων θα είναι η γηπεδούχος Γερμανία, η Γαλλία και η Αυστρία.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • Χωρίς νίκη η Εθνική Νεανίδων, ήττα με 3-0 από την Ολλανδία
    Με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να πάρει σετ ολοκλήρωσε η Εθνική Νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο Βαθύ της Σάμου.
  • Αποκλεισμός απο το Ευρωπαϊκό για τις Νεάνιδες (photos)
    Παρά τη θερμή υποστήριξη 700 και πλέον θεατών στο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ της Σάμου, η Εθνική Νεανίδων δεν κατάφερε να πάρει κάτι και από το δεύτερό της παιχνίδι στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
  • Ήττα των νεανίδων στην πρεμιέρα των μπαράζ στη Σάμο από την Σλοβακία (photos)
    Με το …αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο-μπαράζ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ της Σάμου ηττήθηκε 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-23) από την Σλοβακία με την ομάδα του Μπουτσορή να βγάζει στο πρώτο της παιχνίδι πολλά προβλήματα στην υποδοχή της (δέχθηκε 15 άσσους).