1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2018 20:43

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Η τακτική μας στο σερβίς έδωσε τη νίκη»

Στη συνοχή που είχαν ως ομάδα και στην τακτική στο σερβίς στάθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο, μετά την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στον τελικό των 18ων Μεσογειακών Αγώνων.
«Το πιο σημαντικό απ'όλα ήταν η συνοχή που είχαμε ως ομάδα. Στο δεύτερο σετ είδαμε ότι κάτι δεν δούλευε καλά και έπρεπε να το διορθώσουμε. Αλλάξαμε την τακτική μας στο σερβίς και μας βγήκε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Γαλλία έπαιξε πολύ καλά. Τα κορίτσια είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση, ακολούθησαν πιστά το πλάνο που σχεδιάσαμε και στο τέλος όλα πήγαν καλά. Είμαι περήφανος για την ομάδα που σε τέσσερις ημέρες νίκησε δύο φορές στο τάι μπρέικ την Γαλλία» δήλωσε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο και αναφέρθηκε στο τελικό της Κυριακής:

«Θα είναι σίγουρα άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Τουρκία και η Κροατία είναι δυνατές ομάδες και έχουν αρκετές λύσεις. Θα δούμε ποια θα προκριθεί και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Γιάννης Παρασχίδης: «Μαχητικότητα και σερβίς μας έδωσαν την νίκη»

«Το χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία και το σημερινό με την Γαλλία ήταν δύσκολα. Παίξαμε ομαδικά, είχαμε καλή τακτική στο σερβίς μετά το δεύτερο σετ. Η μαχητικότητα και η τακτική στο σερβίς ήταν τα κλειδιά για τη νίκη. Θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο ημιτελικό και θα μελετήσουμε τον αντίπαλό μας. Και η Τουρκία και η Κροατία έχουν τα καλά τους και τα κακά τους».

Σία Τοτσίδου: «Ψυχωμένες και με θέληση»

«Είναι πολύ σημαντικό που η Ελλάδα είναι σε έναν τελικό και μέσα στα μετάλλια. Ήμασταν ψυχωμένες και με θέληση. Παρά την κούραση και των συνεχόμενων προπονήσεων δείξαμε χαρακτήρα. Σε ένα παιχνίδι με τέτοια ένταση και 5 σετ μιλάει η ψυχή, η θέληση να νικήσεις και δείξαμε ότι τα είχαμε όλα αυτά».

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Όλες μαζί τα καταφέραμε»

«Ήμασταν διαβασμένες πολύ καλά για το παιχνίδι και είδαμε πολύ βίντεο. Όλες μαζί καταφέραμε αυτή την νίκη, είτε μέσα είτε έξω, όλες δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν υπάρχει προτίμηση αντιπάλου. Θα ξεκουραστούμε λίγο και στη συνέχεια θα μελετήσουμε τον αντίπαλό μας».

Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου: «Περήφανη για την ομάδα»

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έφτανε το παιχνίδι στα 5 σετ. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τελικό Μεσογειακών Αγώνων και είμαι περήφανη που όλες μαζί βοηθήσαμε να έρθει η νίκη επί της Γαλλίας. Η Τουρκία και η Κροατία είναι δύο δυνατές ομάδες και όποια και αν κερδίσει θα είναι δύσκολα στον τελικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ