1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2018 23:26

Γκ. Ναράνχο: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα»

Στον βάθος του πάγκου της Εθνικής ομάδας που έδωσε λύσεις στάθηκε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο. 
«Παίξαμε σαν ομάδα και μας βοήθησε ο πάγκος μας. Είχα πολλές επιλογές και μπορέσαμε να νικήσουμε μια πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε στο σερβίς. Δεν ήταν εύκολο ματς, είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Αύριο με την Γαλλία θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι θα περνούσε την Σλοβενία στον προημιτελικό. Έχει καλή ομάδα, την οποία θα αναλύσουμε απόψε για να την αντιμετωπίσουμε» τόνισε περιχαρής ο Ισπανός κόουτς.

Στον χαρακτήρα της ομάδας στάθηκε η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου. «Δείξαμε πολύ μεγάλο χαρακτήρα. Η Ισπανία μας είχε διαβάσει καλά αλλά είχαμε αντίδοτο. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλό μας, την Γαλλία. Έχουμε υπομονή, διάθεση και αύριο ελπίζω να τα δείξουμε και πάλι αυτά τα στοιχεία στον ημιτελικό».

Λύσεις από τον πάγκο έδωσε η Σία Τοτσίδου. «Ήμασταν όλες έτοιμες. Είχαμε κενά διαστήματα αλλά βρήκαμε λύσεις και από τις 12 παίκτριες. Η μια βοηθούσε την άλλη και είχαμε ψυχολογία νίκης. Θα μελετήσουμε την Γαλλία και θα εμφανιστούμε έτοιμες για πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ