1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2018 23:09

Στον δρόμο για την Τσεχία οι έφηβοι

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 6 το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα ξεκινήσει το ταξίδι της η Εθνική Εφήβων για το Ζνταρ της Τσεχίας, όπου θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 (29/6-1/7). Πρώτος σταθμός θα είναι η Ρώμη, στη συνέχεια η Πράγα και ύστερα η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Ζνταρ.  

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια της Τσεχίας, της Ρουμανίας και της Σερβία, προκειμένου να τερματίσει πρώτο και να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά που θα γίνουν στο Βέλγιο και στην Ολλανδία.

Την πρεμιέρα με την οικοδέσποινα Τσεχία θα μπορείτε να την δείτε σε live streaming από το laola1.tv ΕΔΩ.

Η 12άδα της Εθνικής:

Πασαδόροι: Άγγελος Γεωργίου (Παμβοχαϊκός), Βαγγέλης Μελιγγιώτης (ΓΣ Απόλλων).

Ακραίοι: Κώστας Μακρυγιάννης (Πανερυθραϊκός), Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων), Κώστας Καπετανίδης (ΠΑΟΚ), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός).

Κεντρικοί: Πέτρος Ζαΐμης (Ηρακλής Πετ. 2015), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου).

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών).

Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης).

Σχετικά άρθρα

  • Προκριματικά Ευρωπαϊκού εφήβων: Σπουδαία νίκη της Εθνικής «καθάρισε» 3-0 τα «πάντσερ»
    Ιδανική αρχή στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πρωταθλήματος εφήβων στο Άργος, με την Εθνική μας ομάδα να ξεκινάει με το δεξί επικρατώντας με 3-0 σετ της Γερμανίας.
  • Μετράει αντίστροφα η Εθνική εφήβων για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ στο Άργος
    Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του τρίτου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων Κ20 στο Άργος έχει ξεκινήσει. Από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου η Εθνική μας ομάδας αγοριών Κ20 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Άργους την Γαλλία, την Γερμανία και τη Σουηδία με στόχο τη πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωβόλεϊ εφήβων. H τελική φάση θα γίνει στην Ιταλία το διάστημα 17-25 Σεπτεμβρίου.
  • Νέα ισοπαλία για την Εθνική εφήβων με τον Φίλιππο Βέροιας
    Ισόπαλο 2-2 σετ έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική εφήβων, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 τον ερχόμενο Μάιο.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • «Αντίο» με νίκη για τους έφηβους, 3-1 την Ρουμανία (photos)
    Η Εθνική Εφήβων, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 μετά το 2Χ2 της Τσεχίας, νίκησε με 3-1 σετ την Ρουμανία την 3η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου-μπαράζ που διεξάγεται στο Ζνταρ και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ