1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2018 20:28

Γιώργος Πετρέας: «Η Ιταλία τον πρώτο λόγο»

Στην επιβλητική «Tarraco Arena Placa», στην Ταραγόνα, ξεκινάει τις αναμετρήσεις της για τους 18ους Μεσογειακούς αγώνες η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κοντράρεται το Σάββατο το μεσημέρι (14.00) με την Ιταλία στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου. 
Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε προπονητήριο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι διεθνείς γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία με τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Πετρέα να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Ήρθαμε στην Ταραγόνα με πρώτο στόχο να προκριθούμε από τον όμιλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον πρώτο μας αντίπαλο. Θεωρητικά η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά ματς της ερχόμενης εβδομάδας».

Η Εθνική Ιταλίας του Τζιαλούκα Γκραζιόσι αποτελείται από τους: Ραφαέλι, Ρούσο, Σπίριτο, Μπαλάσο, Σμπέρτολι, Πιερότι, Καβούτο, Τιόζο, Μίλαν, Πόλο, Πινάλι, Ντιαμαντίνι. Τον όμιλο συμπληρώνει η Πορτογαλία την οποία η Εθνική αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα (17.00). Την πρόκριση στα προημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ