1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2018 17:58

Γκ. Ναράνχο: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε τέλεια»

Aρκετά ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της εθνικής γυναικών κόντρα στην Ιταλία, στην πρεμιέρα των Μεσογειακών αγώνων εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος σχολίασε :

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε τέλεια για πρώτο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που οι περισσότερες παίκτριες παίζουν στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Είχαμε συγκέντρωση, παίξαμε σαν ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο.

 

 Γιώτα" Οταν βρήκαμε ρυθμό"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Κατερίνας Γιώτα. «Ήταν το πρώτο παιχνίδι και ήταν λογικό να υπάρχει άγχος. Δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά όταν βρήκαμε ρυθμό δείξαμε τις δυνατότητες μας». 

Λαμπρούση:" Η τακτική μας έδωσε τη νίκη"

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση τόνισε: «Ακολουθήσαμε την τακτική του κόουτς και νικήσαμε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα πιστεύω ότι θα το δείξουμε στη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Κύπρο την οποία γνωρίζουμε από τα φιλικά που δώσαμε στην Πορταριά. Θα είναι όμως διαφορετικό το αυριανό ματς καθώς είναι επίσημο».

 Τοτσίδου: " Εχουμε περιθώρια βελτίωσης"

Καλύτερο πρόσωπο περιμένει από την Εθνική και η Σία Τοτσίδου: «Νικήσαμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα το δείξουμε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Ιταλίας». 

Σχετικά άρθρα

  • Σία Τοτσίδου: «Μέσα από τις δυσκολίες ήρθαν οι επιτυχίες της Εθνικής»
    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram ήταν η Σία Τοτσίδου. Η διεθνής ακραία του Ολυμπιακού, από τη Δράμα απ' όπου βρίσκεται, μίλησε για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague και θυμήθηκε στιγμές από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.
  • Κορονοϊός: «Μένουμε σπίτι» και από τις Χίπε, Γιώτα, και Πετρέα (vid)
    Με το σύνθημα «μένουμε στο σπίτι» και τα μέλη του Ολυμπιακού, προτρέπουν τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες πρόληψης των ειδικών λοιμοξιολόγων και να μείνουν με τις οικογένειες τους σπίτι, ώστε να αποφύγουν τις δυσάρεστες συνέπειες του κορονοιού.
  • 'Επιασε λιμάνι η Σία Τοτσίδου
    Την απόκτηση της πολύπειρης ακραίας, Σίας Τοτσίδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.Η 30 χρονη ( 1.78) διεθνής αθλήτρια που εχει αγωνιστεί σε Ερμή Δράμας, Ηρακλή, τρία χρόνια Πανναξιακό που ηταν και η «σημαία» της ομάδας, Ηλιούπολη και δύο φορές ΑΕΚ (δεν έχει πάρει τίτλο), αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις περυσινές νταμπλούχες με τα αγωνιστικά της προσόντα αλλά και την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει.
  • Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Παρά την ήττα έμεινα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτριών»
    Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο, μιλώντας στο volleyball.gr αμέσως μετά την ήττα-αποκλεισμό της εθνικής γυναικών με 3-2 απο την Σλοβενία, σχολιασε:
  • Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Οι παίκτριες μου δεν τα παρατάνε ποτέ»
     Ικανοποιημένος  απο την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της εθνικής γυνακών, κόντρα στην Εσθονία με 3-1,εμφανίστηκε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ