1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2018 22:24

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Συνέχεια της προετοιμασίας μας οι Μεσογειακοί»

Καλύτερα απ' ότι και ο ίδιος περίμενε πήγε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Κάρυστο, όπως δήλωσε και στην media day της Εθνικής ανδρών στο Ρέντη, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία και πήγαμε καλύτερα απ'ότι περίμενα. Δέσαμε την ομάδα με τα παιδιά που βρίσκονται μαζί μας, καθώς έχουμε απώλειες παικτών που θα έρθουν στο δεύτερο στάδιο. Θα δούμε διάθεση στο γήπεδο, θα φανεί το αγωνιστικό πάθος της ομάδας και στα τεχνικά χαρακτηριστικά μεγαλύτερη ταχύτητα απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουμε στους Μεσογειακούς αντιπάλους την Πορτογαλία και την Ισπανία, από τις οποίες δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση μέχρι στιγμής. Οι Μεσογειακοί θα είναι μία συνέχεια της προετοιμασίας μας για τον μεγάλο στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό τον Αύγουστο».

Για τη διαφορά να προπονεί την Εθνική Ανδρών από το να προπονεί ομάδα: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά νιώθεις το βάρος στους ώμους σου. Αντιπροσωπεύεις την Ελλάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ