1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2018 15:45

Η αφίσα του προκριματικού ομίλου της Εθνικής Νεανίδων

 Κυκλοφόρησε και η επίσημη αφίσα των μπαράζ της Εθνικής Νεανίδων για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο 28-30 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 28-30/6 στο κλειστό γυμναστήριο στη πόλη Βαθύ της Σάμου με αντιπάλους την Σλοβενία, την Σλοβακία και την Ολλανδία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ της Αλβανίας (1-9/9) θα πάρουν οι δύο πρώτοι του ομίλου.

 

Το πρόγραμμα του ομίλου:

1η αγωνιστική - 28 Ιουνίου

17.00: Σλοβενία - Ολλανδία
20.30: Ελλάδα - Σλοβακία

2η αγωνιστική - 29 Ιουνίου

17.00: Ολλανδία - Σλοβακία
20.30: Σλοβενία - Ελλάδα

3η αγωνιστική - 30 Ιουνίου

16.30: Σλοβακία - Σλοβενία
20.00: Ολλανδία - Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

  • Αποκλεισμός απο το Ευρωπαϊκό για τις Νεάνιδες (photos)
    Παρά τη θερμή υποστήριξη 700 και πλέον θεατών στο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ της Σάμου, η Εθνική Νεανίδων δεν κατάφερε να πάρει κάτι και από το δεύτερό της παιχνίδι στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
  • «Κλειδί» το σερβίς για την πρώτη νίκη της εθνικής Νεανίδων (photos-video)
    Κλειδί για την πρώτη νίκη στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 που διεξάγονται στη Σάμο αποτελεί το ποιοτικό και τακτικό σερβίς.
  • Η 16άδα της Εθνικής Νεανίδων για τα μπαράζ στη Σάμο
    Στις 18 Ιουνίου στη Σάμο θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων, ενόψει της συμμετοχής της στα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.
  • «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»
    Με την ακόλουθη επιστολή, ο Πολυκράτης Σάμου διαμαρτύρεται για παρατυπίες της προέδρου ΤΕ ΕΟΠΕ, κα Μέλπω Λάνδρου, στον ορισμό αγώνωn και όχι μόνο.
  • 10 αθλήτριες καλούνται στο κλιμάκιο της Σάμου
    Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για την καλή λειτουργία, επιλογή και στελέχωση των κλιμακίων των προεθνικών ομάδων βόλεϊ, ο Περιφεριακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Σάμου Θανάσης Πανούσος καλεί σε συγκεντρωτική προπόνηση τις παρακάτω αθλήτριες στο κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος την Πέμπτη 24/09/15 και ώρα 16.45 μμ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ