1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2018 12:53

Σία Τοτσίδου: «Ο Ναράνχο έχει δώσει άλλη πνοή στην Εθνική»

Η Σία Τοτσίδου, επισφράγησε την πολύ καλή σεζόν που είχε με την φανέλα της Ηλιούπολης με την κλήση της στην Εθνική Γυναικών.

Η έμπειρη ακραία, μίλησε στο volleyball.gr για την προετοιμασία στην Πορταριά και δήλωσε ενθουσιασμένη από την παρουσία του κόουτς Ναράνχο στην Εθνική ομάδα.

«Είχα φέτος μία ευχάριστη κλήση για την Εθνική, για την οποία πάντα θα είμαι διαθέσιμη. Για μένα είναι μία επιβράβευση για τη σεζόν που είχα και κάθε αθλήτρια πρέπει να επιβραβεύεται για τους κόπους της. Η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι ύψιστη τιμή για τον καθένα, ασχέτως το που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κατάταξη».

Για την προετοιμασία στην Πορταριά και τον φετινό στόχο της Εθνικής: «Ξεκινώντας από την οργάνωση, όλα βαίνουν καλώς. Υπάρχει καλό κλίμα, η διαμονή είναι πολύ καλή και είμαι ενθουσιασμένη με το προπονητικό τιμ.

Δείχνουν επαγγελματισμό και δεν γίνεται τίποτα στην τύχη. Κάθε προπόνηση έχει συγκεκριμένους στόχους και γίνονται όλα βάσει προγράμματος.Είμαστε εδώ όλες οι αθλήτριες για να ακολουθούμε οδηγίες, έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει. Η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό θα είναι ό,τι καλύτερο».

Για τον Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα να δουλέψω με έναν προπονητή όπως ο Ναράνχο, θέλω να μάθω την φιλοσοφία του από την εμπειρία του στην Ευρώπη. Έχει δώσει σε όλες μας άλλη πνοή». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ