1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2018 22:10

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Να φτιάξουμε μία Εθνική με χαρακτήρα, πάθος και ψυχή» (video)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για την παραμονή της Εθνικής στην Κάρυστο και ευχαρίστησε τον Δήμο για την βοήθεια προς την Εθνική ομάδα και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Η Κάρυστος ήταν ένα πολύ ωραίο μέρος για να γίνει προετοιμασία Εθνικής ομάδας. Είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει.

Τους ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Είναι σημαντικό που το κλίμα είναι πολύ καλό, η νοοτροπία από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη είναι ίδια και αυτό είναι το καινούργιο μότο της Εθνικής ομάδας».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Για το ελληνικό βόλεϊ ο στόχος δεν είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία Εθνική που θα έχει τον δικό της χαρακτήρα, το δικό της πάθος, την δικιά της ψυχή.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, γιατί αν καταφέρουμε να φτιάξουμε μία τέτοια ομάδα, το να είμαστε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα θα είναι κάτι πιο εύκολο και βατό.Το θέμα είναι να φτιάξουμε μία διαχρονική ομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει μία συνέχεια στην Εθνική».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Παναγιώτης Πελεκούδας: «Είμαστε το φαβορί»
    Στην αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών στάθηκε ο Παναγιώτης Πελεκούδας, τονίζοντας πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την απευθείας πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική ομάδα.
  • Παναγιώτης Πελεκούδας: «Πρέπει να γίνουμε όλοι ένα»
    Για ενότητα μεταξύ όλων των φορέων του βόλεϊ (παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφοι κ.α.) μίλησε στο volleyball.gr ο Παναγιώτης Πελεκούδας που τόνισε πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το άθλημα ξανά εκεί που βρισκόταν και ακόμη ψηλότερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
  • Δεύτερη νίκη της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Τυνησία
    Η Εθνική Ανδρών νίκησε με 3-1 σετ την Τυνησία και έκανε το 2Χ2 στις μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις που διεξάγονται στο κλειστό της Καρύστου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ