1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2018 21:37

Ντίμα Φιλίποφ: «Πάντα θέλω να είμαι στην Εθνική» (video)

Μετά από δύο χρόνια που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ο Ντίμα Φιλίποφ είναι πλέον υγιής και επέστρεψε στην Εθνική ομάδα.

Ο έμπειρος πασαδόρος μίλησε στο volleyball.gr για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε στην Κάρυστο, για τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο και για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό που έχει λείψει από το ελληνικό βόλεϊ.


«Στην Κάρυστο όλα ήταν σούπερ και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία. Υπάρχει επιθυμία από όλους για διάκριση και όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Πιστεύω πως με την σωστή δουλειά θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την προπόνηση με τον Ανδρεόπουλο: «Ο κόουτς με ξέρει από 3 χρονών, όταν ο πατέρας μου έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Τεράστιος πασαδόρος και έχει να δώσει πολλά όχι μόνο στην Εθνική αλλά και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι χαρά μας που αυτός ο προπονητής είναι στην Εθνική ομάδα».

Για τον στόχο του Ευρωπαϊκού: «Εγώ είμαι στην Εθνική από το 2008. Πολλά παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα έχει να πάει πολύ καιρό σε μεγάλη διοργάνωση και μας έχει λείψει, το θέλουμε πολύ και θα το κυνηγήσουμε».

Για τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια: «Περασμένα ξεχασμένα. Πλέον είμαι υγιής και είμαι χαρούμενος γι'αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να είμαι στην Εθνική, θα συνεχίσω να είμαι όσο μπορώ και όσο με θέλουν».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ