Εκτυπώστε τη σελίδα
09-06-2018 15:22

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Υπάρχει άψογη συνεργασία των αθλητριών με το προπονητικό επιτελείο» (video)

Αν και μόλις 24 χρονών, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, θεωρείται από τις παλιές καραβάνες της Εθνικής Γυναικών.

Η διεθνής κεντρική μίλησε στο volleyball.gr για την προετοιμασία στην Πορταριά, χαρακτήρισε άψογη την συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Ναράνχο και αναφέρθηκε για τον στόχο της Εθνικής.

«Είναι πολύ ωραία στην Πορταριά. Η περιοχή είναι όμορφη, η φιλοξενία είναι εκπληκτική και οι προπονήσεις πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι πριν ξεκινήσουμε είχα απορίες για το νέο προπονητικό επιτελείο, ωστόσο μέχρι στιγμής η συνεργασία είναι άψογη και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι και στη συνέχεια.

Δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να μας μάθει κάτι ιδιαίτερο, θέλει να μάθει τώρα σε κάθε αθλήτρια ποια είναι τα όριά της, τα στοιχεία της και το τι θέλει κάθε αθλήτρια να βελτιώσει ατομικά».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Το κλίμα είναι άψογο και πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρχαν τέτοιου είδους προβλήματα. Με τα κορίτσια είμαστε δεμένες, γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε σαν οικογένεια».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Οι αθλητές θέλουν πάντα να νικούν. Στόχος όπως έχει πει και η Ομοσπονδία είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Πρώτο βέβαια έχουμε τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Media

Σχετικά άρθρα