1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2018 16:20

Πανέτοιμοι για θέαμα στην άμμο οι Αll Stars

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του Thessaloniki Masters και μία εξ αυτών θα είναι η αναμέτρηση All-Star Game, όπου θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Φρέντι Μπρουκς, ο Θάνος Τερζής, ο Νίκος Σμαραγδής και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

Το παρόν έδωσε και ο πρωταθλητής στο τουρνουά Masters που είχε γίνει το 2003 στον Λευκό Πύργο Στέφανος Νανάς.

Φρέντι Μπρουκς: «Να γίνει θεσμός»

«Είναι μεγάλη χαρά που η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το πρώτο τουρνουά Masters για το 2018. Ευχαριστώ την Ε.Ο.ΠΕ. και τον Δήμο Θεσσαλονίκης και είναι πολύ σημαντικό τέτοια τουρνουά να γίνονται στη πόλη.

Ελπίζω να γίνει θεσμός και να μην περάσει πολύ καιρός μέχρι να ξαναγίνουν τέτοιου είδους event. Για εμάς τους παλιότερους είναι πολύ όμορφο να δούμε μικρά παιδιά να παίζουν στην άμμο και να αγαπήσουν το άθλημα».

Στέφανος Νανάς: «Συγκινούμαστε όταν βλέπουμε τέτοιες διοργανώσεις»

«Εμείς οι παλιότεροι που έχουμε αγωνιστεί σε πολλά τουρνουά στην Ελλάδα, όταν βλέπουμε το σκηνικό στην πλατεία Αριστοτέλους συγκινούμαστε και ειδικά όταν συμβαίνουν στη πόλη σου.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και είναι πολύ ωραίο που μπήκαμε πάλι στην άμμο και θυμηθήκαμε στιγμές του παρελθόντος. Η γενιά μου ήταν τυχερή καθώς αγωνιστήκαμε με μεγάλα ονόματα όπως ο Στέλιος Καζάζης, ο Γιώργος Λυκούδης και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης».

Θάνος Τερζής: «Να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας»

«Σας ευχαριστώ όλους για την πρόσκληση. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ομοσπονδία και στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση. Το πατρικό μου είναι 10 λεπτά από την Αριστοτέλους και είναι σημαντικές οι εκδηλώσεις αυτές για την πόλη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο all star game, θέλουμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας και ελπίζω να είναι το έναυσμα για περισσότερες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη».

Νίκος Σμαραγδής: «Το beach volley στο επίκεντρο της Θεσσαλονίκης»

«Η αλήθεια είναι ότι έστω και σε all star game, για πρώτη φορά θα παίξω beach volley. Μακάρι τα προηγούμενα χρόνια να είχα τον χρόνο να ασχοληθώ και με το άθλημα της άμμου. Παρατηρώ ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επαναφέρουν την αίγλη του παρελθόντος.

Βλέπω ότι θα υπάρχουν πολλά δυνατά ζευγάρια και θα γίνουν όμορφοι αγώνες. Είμαι χαρούμενος που η Θεσσαλονίκη και η πλατεία Αριστοτέλους θα είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητας και το κέρδος για το beach volley είναι τεράστιο».

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Προετοιμασία της εθνικής εφήβων στη Θεσσαλονίκη
    Με ορίζοντα τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα διεξαχθούν στο Δερβένι το διάστημα 1-3/5/2020, ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Νανάς και ο συνεργάτης του Νίκος Μούχλιας κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές  σε συγκεντρωτική προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη απο  26-30/12.
  • Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για πέμπτη χρονιά ο Θάνος Τερζής
    Ο πολύπειρος πασαδόρος Θάνος Τερζής (10/3/1979, 1μ93) θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για πέμπτη χρονιά, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση του Κυπελλούχου Ελλάδας, την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
  • Φιλίποφ,Τερζής: «Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο»
    Στην αποφασιστικότητα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου, στάθηκε ο Γιούρι Φιλίποφ. Ο προπονητής του δικεφάλου τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη τύπου των ομάδων:
  • Αυτή είναι η ομάδα των Ελλήνων All Stars!
    Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τους Ελληνες αθλητές που θα συγκροτήσουν την ομάδα των All Stars στη μεγάλη γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 στην Ερμούπολη της Σύρου και θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα των ξένων.
  • Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και τα πολλά λάθη της Κηφισιάς
    Στην καλή παράδοση αλλά και στην συνολική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, σταθηκε ο πασαδόρος του δικεφάλου, Θάνος Τερζής στα πολλά λάθη της Κηφισιάς, επεσήμανε ο λίμπερο της ομαδας των βορείων προαστίων Γκούζντα.

     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ