1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2018 14:43

Αιχμές Καραμπέτσου: «Ξοδεύτηκαν 8 εκ. Ευρώ σε 8 χρόνια»!

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έκανε την παρουσίαση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην Εθνική ανδρών και του Ισπανού Ναράνχο στην Εθνική γυναικών, παρουσίασε τους συνεργάτες τους και όταν προκλήθηκε από τους δημοσιογράφους για ταπενιχρά αποτελέσματα των Εθνικών ομάδων την 8ετία 2009-2017 πέταξε τη βόμβα: «Σε οκτώ χρόνια ξοδεύτηκαν 8 εκ. Ευρώ. Δεν λέω πως πληρώθηκαν, λέω τι προϋπολογίστηκε. Εμείς ότι λέμε, ότι συμφωνούμε τα πληρώνουμε μέχρι Ευρώ και τα εφετινά και αυτά που μας άφησαν χρέος. Αυτά για να εξηγούμαστε», ξεκαθάρισε με νόημα ο Καραμπέτσος και τόνισε πως όταν έρθει η ώρα θα κάνει αποκαλύψεις...

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αφού ευχαρίστησε τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του χώρου στο Penarrubia (πρώην Οστρια) αναφέρθηκε στους στόχους:

«Το 2021 ο στόχος μας είναι να συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό χωρίς προκριματικά», είπε αρχικά αφήνοντας την αίσθηση ότι θα διεκδικήσουμε πιθανότατα μια διοργάνωση, αλλά όπως εξήγησε αργότερα «αν μπούμε στην 12άδα του Ευρωπαϊκού του 2019 κερδίζουμε αυτομάτως την πρόκριση μας» κι έσβησε τη… φωτιά.«Στόχος να φτιάξουμε εθνικές ομάδες με το υπάρχον υλικό, αλλά κι αυτό που έρχεται από πίσω για να καθιερωθούμε ξανά στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ. Την ευθύνη για τα πάντα θα την έχουν οι προπονητές και θα έχουν άμεση συνεργασία με τους προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Στις γυναίκες βοηθός είναι ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσουρής και ο Γιάννης Παρασχίδης που είναι βοηθός του Γιάννη Αθανασόπουλου στην Στουτγάρδη. Επίσης στο τιμ είναι ενσωματωμένοι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος κι ο Κώστας Γκούντας.
Στους άνδρες οι βοηθοί του κ. Ανδρεόπουλου θα είναι οι Παύλος Καραμαρούδης, Σωτήρης Τσέργας και άμεσοι συνεργάτες οι Παναγιώτης Λακασάς, Στέφανος Νανάς, Γιώργος Μπακοδήμος.

Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019».
Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Καραμπέτσος έδειξε ενοχλημένος με συμπεριφορές αθλητών της Εθνικής ανδρών αφού όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στην ανδρών, κι εδώ θέλω να συγχαρώ τις γυναίκες, είναι η κακή νοοτροπία που υπάρχει. Όποιος ήθελε ερχόταν, όποιος ήθελε έφευγε. Αυτό, αυτό το καλοκαίρι θα τελειώσει. Όποιος συμμετέχει στην ανδρών είναι θέμα του Δημήτρη, ο οποίος δίνει ή δε δίνει άδεια σε κάποιον αθλητή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ