1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2018 12:29

Οι συγκεντρωτικές προπονήσεις Παμπαίδων στο ΣΕΦ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Μαρίνος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γεωργούντζος, καλούν τους παρακάτω αθλητές της προεθνικής παμπαίδων σε συγκεντρωτικές προπονήσεις το διάστημα 14-16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 με ωρες προπονήση 16.00-18.00μ.μ (ώρα άφιξης 15.30).

Βασίλης Σερεμέτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών)

Σέργιος Σρίκκα (ΑΕΚ Αθηνών)

Παναγιώτης Σουσούνης (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)

Λευτέρης Φωλιάς (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)

Αντώνης Κωνσταντακόπουλος (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)

Παναγιώτης Καραμπάγιας (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)

Παπαδάκης Ιωάννης (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων)

Νίκος Καούνης (Π.Ο.Κ. Έσπερος)

Αλέξανδρος Σγουρός (Π.Ο.Κ. Έσπερος)

Γιώργος Μαρσέλος (Α.Ο. Νέοι Βύρωνος)

Στρατής Καναγκίνης (Α.Ο. Παλλήνη)

Ραφαέλ Μαγκογιάν (Α.Ε. Αρμενίων)

Σπύρος Μπακοδήμος (Ολυμπιακός)

Μάριος Σαπουτζής (Ολυμπιακός)

Σχετικά άρθρα

  • Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Έτοιμη για την πρεμιέρα με Τουρκία η Εθνική

    Την ώρα που η Εθνική Παγκορασίδων μπαίνει στην τελική ευθεία των δικών της υποχρεώσεων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17, η Εθνική Παμπαίδων ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις δικές της μάχες στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου (19-30 Ιουλίου).κόντρα στην Τουρκία,

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Σπουδαία Ελλάδα και ένα σετ μακριά από το Ευρωβόλεϊ Κ17, 3-0 την Ολλανδία
    Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί της Ολλανδίας πανηγύρισε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στην Νεάπολη Μυτιλήνης η Εθνικής παμπαίδων και έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17.
  • Τριακόσια παιδιά από 22 σχολεία έμαθαν τα μυστικά του βολεϊ στον Μίλωνα
    Περισσότερα από τριακόσια αγόρια και κορίτσια, γνώρισαν το πρωί της Δευτέρας (16/12) τα μυστικά του βόλεϊ στο κλειστό του Μίλωνα. Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η οποία, σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ΄ Αθήνας και με τους υπευθύνους Μαρία Τσανάκα και Αντώνη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε συνολικά 50 ομάδες από 22 σχολεία.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • Φιλικό 2-2 για Ίριδα και Απολλώνιο Κερατσινίου
    Ισόπαλο με 2-2 έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Ίριδας Νέας Σμύρνης με τον Απολλώνιο Κερατσινίου στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ