1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2018 20:08

Η συγκεντρωτική προπόνηση παμπαίδων στο Ρέθυμνο

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος σε συνεργασία με τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Κρήτης κ. Νεκτάριο Νικάκη, καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Κυριακή 11/2/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη» στις 09.45π.μ (διάρκεια προπόνησης 10.00-12.00μ.μ).

Νικόλαο Καλογρίδης (ΣΦΠ Χανίων

Εμμανουήλ Ξανθάκης (ΣΦΠ Χανίων)

Βαλάντη Στουπάκη (ΣΦΠ Χανίων)

Μιλτιάδη Παπαγεωργίου (ΣΦΠ Χανίων)Ι

Ιωάννης Ποθητός (ΟΠΕ Ρεθύμνου)

Μάριο Ταταράκη (ΟΠΕ Ρεθύμνου)

Παναγιώτη Μενδρινό (ΟΠΕ Ρεθύμνου)

Ιωάννη Βαλουμά (ΟΠΕ Ρεθύμνου)

Μάριο Πολίτη (ΟΠΕ Ρεθύμνου)

Ιωάννη Ναλπάντη (ΓΕ Ηρακλείου)

Νικόλαο Οικονόμου (ΓΕ Ηρακλείου

)Νικόλαο Νικηφοράκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Αντώνιο Μακατουνάκη (ΓΕ Ηρακλείου)

Γεώργιο Ζερβό (ΓΕ Ηρακλείου)

Ιωάννη Σπιταδάκη (ΟΚΑ Αρκάδι)

Παναγιώτης Καλλέργης (ΟΚΑ Αρκάδι)

Σχετικά άρθρα

  • Τριακόσια παιδιά από 22 σχολεία έμαθαν τα μυστικά του βολεϊ στον Μίλωνα
    Περισσότερα από τριακόσια αγόρια και κορίτσια, γνώρισαν το πρωί της Δευτέρας (16/12) τα μυστικά του βόλεϊ στο κλειστό του Μίλωνα. Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η οποία, σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ΄ Αθήνας και με τους υπευθύνους Μαρία Τσανάκα και Αντώνη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε συνολικά 50 ομάδες από 22 σχολεία.
  • Η συγκεντρωτική προπόνηση Παμπαίδων στο ΣΕΦ
    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Γεωργούντζος, Παναγιώτης Τσότρας κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Παμπαίδων (γκρουπ Αθήνας) την Τρίτη, 30/10 και Πέμπτη 1/11 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αίθουσα 4 στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 17.00).
  • Καραμπέτσος: «Θέλουμε να φιλοξενήσουμε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Ελλάδα»
    Σημαντικά θέματα που αφορούν το ελληνικό και διεθνές βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς.
  • Ο Καραμπέτσος συνάντησε τον Μπόρισιτς στο Βελιγράδι
    Συνάντηση με τον πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς είχε στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Σερβίας συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο.
  • Οι συγκεντρωτικές προπονήσεις Παμπαίδων στο ΣΕΦ
    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Μαρίνος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γεωργούντζος, καλούν τους παρακάτω αθλητές της προεθνικής παμπαίδων σε συγκεντρωτικές προπονήσεις το διάστημα 14-16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 με ωρες προπονήση 16.00-18.00μ.μ (ώρα άφιξης 15.30).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ