1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2018 21:53

Νανάς: «Το F16 είναι έτοιμο για απογείωση»

Η εθνική παίδων βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το προπονητής της ομάδας Στέφανος Νανάς δήλωσε:

 

«Δεν σκεφτόμαστε ότι θέλουμε μόλις δύο σετ για να προκριθούμε. Αυτή η ομάδα παίζει πάντα για να νικάει και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στην Ισπανία. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκρότησε αυτά τα παιδιά. Δικός μου στόχος είναι να προσγειώσω το... F16 για να είναι έτοιμο την Κυριακή για απογείωση»

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Παλέψαμε, δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και φτάσαμε στη νίκη. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε ένα νέο παιχνίδι την Κυριακή με την Ισπανία, παίζουμε στην χώρα μας και θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό» είπε ο Θανάσης Κεσεσίδης.

«Πήραμε τη δεύτερη νίκη μας αλλά θέλουμε να κάνουμε το 3Χ3 κόντρα στην Ισπανία. Εϊμαστε καλή ομάδα, όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Απόστολος Στράτος.
«Πιστεύουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με την Λετονία και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε με την Ισπανία» τόνισε ο Μάριος Παπάζογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ