1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2017 18:04

Φάκας, Μπουτσουρής, Γιαννακόπουλος και Γκούντας για το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων

Για το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων ενημέρωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ελπίδων, Νεανίδων κορασίδων και παγκορασίδων.
Γιάννης Φάκας (Εθνική Ελπίδων γυναικών): «Ηλικιακά είναι τα κορίτσια που αποτελούν το μέλλον της Εθνικής γυναικών. Σταδιακά θα υπάρχει μια μορφή ανανέωσης, μετά από τις μεγάλες διοργανώσεις. Σκοπός είναι αυτά τα κορίτσια να αποκτήσουν εμπειρίες, συμμετέχοντας σε κάποια διοργάνωση. Αυτές τις εμπειρίες θα τις βοηθήσουν να αποκτήσουν την ικανότητα να βοηθήσουν την Εθνική γυναικών».

Νίκος Μπουτσουρής (Εθνική Νεανίδων): «Αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε την πρώτη συγκεντρωτική στη Θεσσαλονίκη, και την επόμενη Δευτέρα θα κάνουμε συγκεντρωτική στην Αθήνα. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο συγκεντρωτικές προπονήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέχρι να φτάσουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων. Στις 23 Δεκεμβρίου θα μαζευτούμε στην Σκάλα Λακωνίας για δέκα μέρες. Εκεί θα γίνει συγκεντρωτική προπόνηση όλης της ομάδος με απώτερο σκοπό να φτάσουμε στον προκριματικό όμιλο που θα γίνει στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου, με αντιπάλους την Ελβετία, την Εσθονία και τη Βουλγαρία.  Νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Θεωρώ ότι βασικός μας αντίπαλος είναι η ομάδα της Βουλγαρίας, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και στόχος είναι μόνο η πρόκριση».

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Εθνική κορασίδων): «Ο σχεδιασμός λέει ότι κάνουμε προπονήσεις μέχρι την τελική συγκεντρωτική προπόνηση της Εθνικής ομάδας κορασίδων. Ο χρόνος μας κυνηγάει. Στον προκριματικό όμιλο έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες: Την Ουκρανία που έχουν ξανασυναντήσει με τις παγκορασίδες και τη Λετονία. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είναι στα μέτρα μας. Και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα προκριματικά θα γίνουν 4 και 5 Ιανουαρίου στην Ουκρανία».

Κώστας Γκούντας (Εθνικη Παγκορασίδων): «Είναι η τρίτη Εθνική Παγκορασίδων που σχηματίζει το ελληνικό βόλεϊ με παιδιά γεννημένα το 2004 και το 2005.  Αυτή την περίοδο είμαστε στην καταγραφή και την ανίχνευση των κοριτσιών που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα. Αργότερα θα γίνει μια διακλιμακιακή συνάντηση με παιδιά όλων των ενώσεων.  Εκεί θα διαλέξουμε τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν τα δύο προπονητικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως θα καθοριστεί η εθνική ομάδα Παγκορασίδων που θα πάρει μέρος στο βαλκανικό πρωτάθλημα.  Στόχος είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το 2019. Οπωσδήποτε θα πάρουμε μέρος στο βαλκανικό και αν καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο βαλκανικό θα πάρουμε την απευθείας πρόκριση, αλλιώς θα συμμετέχουμε στα προκριματικά»




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ