1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 14:11

Μαυρομάτης: «Είναι ονειρικό αυτό που έκαναν, θα μας βγάλουν από τη μιζέρια...»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-russia folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-russia/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μετά από 10 ώρες οδικώς από τη Θεσσαλονίκη στο Μπαρ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μαζί με το μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Γιώργο Μανωλόπουλο έφτασαν στο Τοπόλιτσα στην αρχή του 2ου σετ του αγώνα της Εθνικής με την Ρωσία. Μετά το τέλος του αγώνα η ελληνική αποστολή πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη και ο Μαυρομάτης δήλωσε στο volleynews.gr:  «Είμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι. Πίστευα πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και πραγματικά θεωρώ πως αυτά τα παιδιά μαζί και με τα αγόρια, είναι ίσως η μεγάλη μας ελπίδα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια που μας έχει ρίξει όλους η κρίση και ελπίζω σύντομα το ελληνικό βόλεϊ να βγει ξανά μπροστά.
 

Θέλω να συγχαρώ θερμά τους προπονητές, τις αθλήτριες και όσους βοήθησαν αυτή την ομάδα. Μέσα σε τραγικές συνθήκες τα κορίτσια έβγαλαν εις πέρας έναν τεράστιο στόχο. Μετά την Σλοβενία και την Πολωνία νίκησαν και την τεράστια Ρωσία σε αγώνα για πρόκριση στην 6αδα αλλά κυρίως για πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μάλιστα με το καθαρό 3-0. Είναι ονειρικό αυτό που έκαναν. Με ενέσεις των ανθρώπων του ΔΣ η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει των εξόδων της. Αυτό καθιστά την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη. Εύχομαι όλο το ελληνικό βόλεϊ να διαφυλάξει αυτά τα παιδιά ως κόρη οφθαλμού. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας και πάνω σε αυτά τα παιδιά θα στηριχτεί η Εθνική γυναικών».

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link judge Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 12:34 posted by judge

    Επειδή είναι ημέρα χαράς, δε θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τις δηλώσεις του Προέδρου. Κι αύριο μέρα είναι. Μπράβο κορίτσια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ