1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-08-2017 21:22

Ζαλμάς: «Να κλείσει ο κύκλος με ένα μετάλλιο»

Την πρόκριση στην τετράδα έθεσε ως στόχο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς, μία μέρα πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Παίδων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σερβίας.
«Η προετοιμασία κύλησε ομαλά, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Αλεξάκη που αποχώρησε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών όλο το διάστημα που είμαστε στα Γρεβενά. Στόχος είναι να κάνουμε δύο νίκες και να περάσουμε στην 4άδα. Να πάρουν τα παιδιά ένα μετάλλιο, να κλείσει ο δικός μου κύκλος με αυτά τα παιδιά μετά από τρία χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»,  είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα τον Κώστα Κυριακού που ήταν συνεχώς δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν, όπως επίσης και το σωματείο ΓΣ Γρεβενών. Όλοι ήταν κοντά μας και παρείχαν τα πάντα έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ