1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2017 19:39

Ζαλμάς: «Να κλείσει πετυχημένα αυτός ο κύκλος παικτών»

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται εδώ και 15 μέρες στα Γρεβενά και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, με την ευχή να επιστρέψει από την Σερβία με μία διάκριση, για να κλείσει πετυχημένα ο κύκλος αυτής της φουρνιάς παικτών. Σε αυτό στάθηκε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης.

«Εμείς είμαστε εδώ και 15 μέρες σε ένα πολύ γνώριμο και φιλόξενο περιβάλλον. Δεν είχαμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και βρισκόμαστε στο τέλος της προετοιμασίας. Όλη η συνεργασία όπως πέρυσι έτσι και φέτος ήταν πολύ καλή και τους ευχαριστούμε. Εύχομαι να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο. Καλή επιτυχία και στην Εθνική Γυναικών για το δύσκολο έργο που έχει στα προκριματικά και να φέρει την πρόκριση που έχει μεγάλη ανάγκη το ελληνικό βόλεϊ».

Σε ερώτηση για τους φετινούς στόχους της Εθνικής Παίδων είπε: «Να πούμε καταρχήν ότι το Βαλκανικό πρωτάθλημα γίνεται και για τα αγόρια και για τα κορίτσια. Είναι ένα μίνι Πανερωπαϊκό πρωτάθλημα, συμμετέχουν μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ. Οπότε αναγκαστικά για να πάρεις κάποιο μετάλλιο, πρέπει να νικήσεις δύσκολες ομάδες. Πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, ελπίζω κι φέτος. Να περάσουμε στη τετράδα και εκεί να παίξουμε σαφέστατα καλύτερα για να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Ελπίζω να φέρουμε άλλη μία διάκριση για να κλείσει ένας κύκλος παικτών γιατί από τον Σεπτέμβριο γίνονται Εθνική Εφήβων».

Καπετανίδης: «Οι συνθήκες είναι κατάλληλες»

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων Κώστας Καπετανίδης τόνισε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ όλο τον κόσμο των Γρεβενών που μας στηρίζει. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες και η συνεργασία το ίδιο. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την φιλοξενία».

*Στη φωτογραφία ο Κώστας Καπετανίδης δίνει στον Δήμαρχο ένα λάβαρο της Εθνικής με τις υπογραφές όλης της ομάδας των παίδων.

Dimarxos Grevenon Lavaro

 

Χλιος: «Καλή επιτυχία σε όλους»

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Παίδων Γιάννης Χλιος τόνισε: «Είχαμε ακούσει πολλά για την πόλη των Γρεβενών και όσο καιρό βρισκόμαστε εδώ, το βλέπουμε, το νιώθουμε και ότι όσα καλά έλεγαν είναι πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, την Δημοτική αρχή για την προσπάθεια αυτή που κάνει, όπως επίσης τον ΓΣ Γρεβενών, τους χορηγούς που συνέβαλαν για να φτάσουμε ως εδώ. να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Γυναικών και να επιτύχει τον στόχο της. Φυσικά και στα παιδιά της Εθνικής Παίδων που την Δευτέρα θα πάμε στη Σερβία για το Βαλκανικό πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ