1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2017 18:18

Νανάς: «Θέληση για διάκριση»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέφανος Νανάς μιλώντας για την προετοιμασία με την Εθνική Παμπαίδων δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η δουλειά που έγινε ήταν σοβαρή και καλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη δουλειά αλλά και από τη φιλοξενία των ανθρώπων στο Σουφλί. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου τον κ. Βλασακούδης, ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά να μη μας λείψει τίποτε. Μας σκλάβωσε με τη φιλοξενία του και το ευχαριστώ είναι λίγο».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τις επιλογές των νεαρών διεθνών, ο κ. Νανάς είπε: «Αγωνιστικά είχαμε δυο προβλήματα τον Κομητούδη και Σταυρόπουλο που αποκλείστηκαν. Πολλά παιδιά είχαν κάποια τεχνικά θέματα, τα οποία προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι πολλά παιδιά ήταν επιβαρυμένα, θεωρώ ότι είναι έτοιμα με όρεξη, θέληση και κίνητρο για μια τόσο σημαντική διοργάνωση».

Τέλος, για την αναμέτρηση της πρώτης μέρας κόντρα στη Σερβία σχολίασε: «Σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που σωματικά είναι πιο ψηλές από εμάς αλλά αυτό που θα βάλουμε εμείς απέναντι σε τέτοιες ομάδες θα είναι η θέλησή μας για διάκριση. Αυτός που θα το θέλει πιο πολύ. Ξεκινάμε πολύ αισιόδοξα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ κομβικό το πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία και από πλευράς ψυχολογίας που είναι τόσο σημαντικός παράγοντας σε τέτοιες ηλικίες».

Σχετικά άρθρα

  • Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Έτοιμη για την πρεμιέρα με Τουρκία η Εθνική

    Την ώρα που η Εθνική Παγκορασίδων μπαίνει στην τελική ευθεία των δικών της υποχρεώσεων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17, η Εθνική Παμπαίδων ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις δικές της μάχες στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου (19-30 Ιουλίου).κόντρα στην Τουρκία,

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Σπουδαία Ελλάδα και ένα σετ μακριά από το Ευρωβόλεϊ Κ17, 3-0 την Ολλανδία
    Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί της Ολλανδίας πανηγύρισε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στην Νεάπολη Μυτιλήνης η Εθνικής παμπαίδων και έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • Ευρωπαϊκό Κ17: Τέταρτη ήττα της Ελλάδας με 3-1 από την Πολωνία
    Την τέταρτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 που διεξάγεται στην Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική παμπαίδων.
  • Ευρωπαϊκό Κ17: Ήττα της Ελλάδας από την Τσεχία
    Αν και κατέκτησε το πρώτο σετ, η Εθνική παμπαίδων λύγισε από την Τσεχία για την 2η αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 που φιλοξενείται στη Σόφια. Η ομάδα του Γιώργου Μπακοδήμου γνώρισε την δεύτερη ήττα της στην διοργάνωση, μετά την πρεμιέρα από την Πορτογαλία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ