1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2017 18:56

Τακουρίδης: «Οργάνωση από το μηδέν»

Ο Γιάννης Τακουρίδης υπήρξε από τους «πιστούς στρατιώτες» της Εθνικής ομάδας στο κάλεσμά της, ενισχύοντας με την πείρα του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι.
Εσθονία, Ταλίν – Απεσταλμένος ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος

Ο διεθνής κεντρικός δεν ήταν βέβαια ευχαριστημένος, όπως και κανένας άλλωστε, από το 0/6 στο World League.

«Με βάση την κατάληξη η διοργάνωση ήταν μάλλον μια κακή εμπειρία, αλλά το σημαντικό είναι ότι είδαμε κάποια παιδιά να παίζουν για πρώτη φορά. Ειδικά ο Τσέλιος που ξεκίνησε να παίζει από το προηγούμενο τουρνουά είναι τεράστιο κέρδος», υπογράμμισε.

Όπως εκτιμά ο Τακουρίδης για Τσέλιο και Κασαμπαλή «είναι παιδιά με μεγάλο μέλλον και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η ομάδα και ο προπονητής, να κάνουμε κάτι τέτοιο, δηλαδή να τους ενσωματώσουμε. Από ΄κει και πέρα οι δυσκολίες ήταν πολλές, η ομάδα ήταν ελλιπής λόγω απουσιών και τραυματισμών. Ήρθαμε χωρίς διαγώνιο, ο Κουμεντάκης έκανε μεγάλη προσπάθεια… Θα μπορούσαμε ίσως και καλύτερα, όμως όλα αυτά μαζί μας κατέβαλαν. Είναι όμως θετικό που κλείσαμε παίζοντας καλό βόλεϊ στο τελευταίο παιχνίδι».

Σε κάθε περίπτωση, η Εθνική ομάδα χρειάζεται τα νέα παιδιά. «Αυτή πρέπει να είναι η κατεύθυνση. Σίγουρα, δεν μπορούν να μπουν αμέσως στις μεγάλες διοργανώσεις, εκεί που κρίνονται προκρίσεις, αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες καλό είναι να γίνεται αυτό και με άλλα παιδιά, ακόμη και στους συλλόγους και ειδικά σ΄ αυτούς που δεν έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, για να μπορέσουν να βοηθήσουν αργότερα και την Εθνική, να δέσουν με την παλιότερη γενιά (Κουμεντάκης, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης) και να γίνει ένα καλό μείγμα», εκτιμά ο πολύπειρος Τακουρίδης.

Για να έρθουν όμως και τα αποτελέσματα η ομάδα πρέπει να παίζει πλήρης. «Έτσι είναι… Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να οργανωθεί η κατάσταση από την αρχή, από το μηδέν. Υπάρχει μια νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία, που μπορεί να το κάνει αυτό και το μόνο που μένει είναι να της δώσουμε χρόνο, ελπίζοντας πως όλοι οι αθλητές θα θέλουν να είναι στην Εθνική ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ