1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2017 10:06

Φλώρος: «Μας στοίχισε το πρώτο σετ»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των κορασίδων Τάκης Φλώρος μετά την ήττα με 3-1 σετ από τη Σλοβενία στον δεύτερο αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας δήλωσε:


«Ήταν ένα πολύ άσχημο κομμάτι του πρώτου σετ που τουλάχιστον εγώ το αντιμετώπισα για πρώτη φορά. Αυτό μας επηρέασε και για τη συνέχεια του αγώνα. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο 3ο σετ αλλά μας στοίχισε πολύ αυτό το κομμάτι του πρώτου σετ με τους 14 πόντους σερί που δεχθήκαμε. Πολλές φορές δεν μπορείς να δώσεις εξήγηση όταν συμβαίνει κάτι. Κάναμε όλες τις αλλαγές, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε και το σοκ αυτό στιγμάτισε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στο Πανευρωπαϊκό και όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και ότι καλύτερο μπορέσουμε και πάρουμε. Τόσο η Ρουμανία που είναι η επόμενη αντίπαλος μας όσο και η Πολωνία και η Σερβία είναι πολύ καλές ομάδες και είναι μεγάλο κέρδος να παίζεις μ αυτές τις ομάδες σ ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Από πλευράς των αθλητριών της εθνικής η Πολυξένη – Φοίβη Kαρατζόγλου επεσήμανε:
«Είναι προφανές ότι έχουμε απογοητευτεί από την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα των δύο πρώτων αγώνων του τουρνουά. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα με δυνατότητες αλλά έχουμε πολλά ακόμα πράγματα να πετύχουμε. Τη συνεργασία, την αλληλοκατανόηση και κυρίως την εμπιστοσύνη κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί από μια ομάδα που από μια ομάδα με παίκτριες που προέρχονται από πολλές διαφορετικές ομάδες με πολλές διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγώ αυτό που θέλω να πω στα κορίτσια και πρέπει κι εγώ να λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου είναι ότι από δω και στο εξής θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή και πάθος και να στοχεύσουμε στην ικανοποίηση που έτσι κι αλλιώς δίνει ο αθλητισμός. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ