1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2017 20:33

Ζαλμάς: «Καλύτεροι κάθε μέρα για τον μεγάλο στόχο»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς μίλησε για την πρόκληση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και τον όμιλο που ξεκινά αύριο στο Άργος:

 

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο στόχο που είναι να ανταγωνιστούμε μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Βόλεϊ όπως είναι η Ρωσία και η Ισπανία.

Ο δεύτερος στόχος είναι βήμα βήμα, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, εφόσον μπορέσουμε να κάνουμε δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς, να είμαστε σε θέση την τελευταία μέρα κόντρα στην Ρωσία να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει την πρόκριση.

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι μέσα από πειστικές εμφανίσεις να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα για να φτάσουμε σε έναν μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στα τελικά και να αρχίσουμε να κλείνουμε την ψαλίδα με τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Για να φτάσεις όμως εκεί είναι δεδομένο ότι πρέπει να αποκλείσεις πολύ καλές ομάδες όπως αυτές που έχουμε στον όμιλο μας…».

Αναφορικά με τον πρώτο αντίπαλο που καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική μας, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Παίζουμε με το άγνωστο Ισραήλ δεν έχουμε ιδιαίτερη εικόνα, αλλά θέλουμε μια καλή εμφάνιση και για ψυχολογικούς λόγους… Θέλω να αποβάλλουμε όσο πιο γρήγορα το άγχος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ