Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2016 15:04

Προπονήθηκε η προεθνική Κορασίδων στη Μίκρα (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Φλώρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/11/16 το απόγευμα στο γήπεδο της Μίκρας, η συγκεντρωτική προπόνηση των παικτριών της προεθνικής ομάδας Κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

Δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση η Αλεξάκου Ευφροσύνη (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης) και η Τζιαρλή Δήμητρα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους αυριανούς αγώνες της Α1 Γυναικών με Ηλιούπολη και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από την περσινή ομάδα των Παγκορασίδων και θα λειτουργήσει με το περσινό μοντέλο, δηλαδή με ένα γκρουπ στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, και με μία προπόνηση ανά δύο βδομάδες το κάθε γκρουπ. Στο τέλος θα γίνει η τελική επιλογή ενόψει των προκριματικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 12 Ιανουαρίου 2017 στην Κροατία.

Είχαν προσκληθεί οι εξής παίκτρες: Πετρινόλη Όλγα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Κυπαρίσση Σταματία (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Τσιγκαροπούλου Μαγδαληνή (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Καρατζόγλου Φοίβη- Πολυξένη (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων), Φλαμουρίδου Άννα (ΑΟ Καβάλα), Τσιόγκα Ανδρομάχη (ΑΣ Ποσειδών Βέροιας), Ηλιοπούλου Ελισάβετ (Χ.Α.Ν.Θ), Λεονταρίδου Έλενα (Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου), Ευθυμιάδου Αποστολίνα (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού).

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg3.jpg