1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2016 16:39

Σιδέρης: «Συγχαρητήρια για τη συνεργατικότητα και τις αξίες»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης βρέθηκε την εβδομάδα αυτή στο Μουζάκι, εκεί όπου χτυπούσε η καρδιά του Διακλιμακιακού Τουρνουά Αγοριών από τις 18/7 έως σήμερα και θα συνεχίσει να χτυπάει με την προετοιμασία των «16» ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος (Ivanjica Σερβίας, 3-7 Αυγούστου 2016).
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης παρακολούθησε από κοντά τις προπονήσεις των αγοριών και αναφερόμενος στην εφαρμογή του συστήματος, ο κ.Σιδέρης σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος τόσο για την εφαρμογή όσο και από τα αποτελέσματα του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού σχετικά με τις Προεθνικές Ομάδες. Μέσα από ένα ιδιαίτερα στοχευμένο πρόγραμμα στο οποίο έλαβαν μέρος 20 Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές, εξετάστηκαν, προπονήθηκαν και μετρήθηκαν περισσότερα από 180 αγόρια σε όλη την χώρα.

Κατά την διάρκεια του έτους, δόθηκαν μέσω webinars, εκπαιδευτικές κατευθύνσεις από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Σωτήρη Δρίκο και Νίκο Ζαλμά προς όλους τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς, ενώ υπήρξε στενή συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης και τον συντονιστή Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Ζαλμά.

Αν προσθέσουμε και τους νέους αγωνιστικούς κανονισμούς στα τουρνουά παμπαίδων-παγκορασίδων, μπορούμε νομίζω να μιλήσουμε για την "εφαρμογή ενός συστήματος" στην δομή των Αναπτυξιακών Εθνικών μας Ομάδων, όπου ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα αφού η στελέχωση των Εθνικών μας Ομάδων, η εκπαίδευση και η εξέλιξή τους ξεκινά νωρίτερα από παλαιότερα, ενώ διαφαίνεται αλλαγή νοοτροπίας μέσα από τη συλλογικότητα».

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας συνομίλησε με τους προπονητές και παρατήρησε: «Τις ημέρες αυτές, εδώ στο Μουζάκι της Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε το τελικό στάδιο όλης αυτής της προσπάθειας, παρουσία 53 επιλεγμένων αθλητών με σκοπό την τελική τους επιλογή, παρουσία όλων των ΠΟΠ και των Ομοσπονδιακών Προπονητών. Είδα "χαρούμενα παιδιά" και αυτό σημαίνει "επιτυχημένοι - παιδαγωγοί προπονητές", έχω την πεποίθηση ότι είμαστε σε υγιή κατεύθυνση και αυτό θα πρέπει να διαφυλαχθεί, να εμπλουτισθεί και να εξελιχθεί».

Για το τέλος, ο κ. Σιδέρης θέλησε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει: «Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους του αθλήματός μας, τους ΠΟΠ, οι οποίοι την δύσκολη αυτή στιγμή που διανύουμε βάζοντας το "εμείς" πάνω από το "εγώ", με συνείδηση συνεργατικότητας και πνεύμα βασισμένο στις αξίες του εθελοντισμού, συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του Προγράμματος της επιλογής των νέων Εθνικών μας Ομάδων.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό και τα στελέχη της Ομοσπονδίας για την προσήλωση και την υποστήριξή τους, παρά τις ιδιαίτερα "δυσμενείς" συνθήκες γι αυτούς.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον Χρήστο Βογιατζή για την εξαιρετική φιλοξενία στον τόπο του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στις Προεθνικές ομάδες των Παμπαίδων και Παγκορασίδων καθώς επίσης τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Μπορούμε και στα δύσκολα να πετύχουμε πολλά περισσσότερα, εάν είμαστε όλοι μαζί».

1 σχόλιο

  • Comment Link Miyazaki Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:20 posted by Miyazaki

    ΑΕΡΑ -ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ