1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2016 21:25

«Τεστ το Βαλκανικό πριν τον μεγάλο στόχο του Πανευρωπαϊκού»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϋ πανκορασίδων που απόψε ταξιδεύει για Βουλγαρία, όπου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με αντιπάλους τις ομάδες της Σερβίας, Μαυροβουνίου, Τουρκίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.
Στο τιμόνι της Εθνικής Πανκορασίδων δύο διδάκτορες του ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, οι προπονητές, Κώστας Γκούντας και Ανέστης Γιαννακόπουλος οι οποίοι μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου και λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία, δήλωσαν:

«Κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στην μικρότερη ηλικιακή εθνική ομάδα που έχει δημιουργηθεί ποτέ στο Ελληνικό Βόλεϋ και οποιαδήποτε επιτυχία θα οφείλεται στο μικρότερο κύτταρο που λέγεται Ελληνικό Σωματείο Πετοσφαίρισης. Η συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα είναι η αρχή μιας σειράς αγώνων και ένα δυνατό τεστ με στόχο την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το 2017.

Τα κορίτσια έχουν πολύ καλές βάσεις, αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι σήμερα στα σωματεία τους και σίγουρα, με ακόμη περισσότερη προσωπική προσπάθεια των αθλητριών και το ενδιαφέρον των συλλόγων, θα αποτελέσουν το μέλλον στο Ελληνικό βόλεϋ.

Ευχαριστούμε τον ανώνυμο Έλληνα Προπονητή των αναπτυξιακών κατηγοριών που μας έδωσε τη δυνατότητα να προπονήσουμε τα αντίστοιχα κορίτσια. Επίσης, ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και Συντονιστή Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης κ. Τάκη Φλώρο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ