1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2016 22:12

Ζαλμάς: «Πιο σημαντική η πρόοδος από το μετάλλιο»

Η Εθνική παίδων προκρίθηκε στον τελικό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος νικώντας την Τουρκία. Η γαλανόλευκη εξασφάλισε το μετάλλιο, αλλά για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Ζαλμά, το σηαντικό είναι ότι ότι η ομάδα κάνει βήματα προόδου.
«Ήταν ένα ματς με πολύ μεγάλες μεταπτώσεις κάτι που δεν χαρακτήριζε μέχρι τώρα αυτή την ομάδα. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση και η κούραση… Το θετικό είναι ότι στο 5ο σετ μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Μπατουχάν ο οποίος μας έκανε μεγάλη ζημιά στα άλλα σετ», είπε ο Νίκος Ζαλμάς και συμπλήρωσε για την πρόκριση στον τελικό:

«Είναι σημαντικό, όχι γιατί εξασφαλίσαμε ένα μετάλλιο, αλλά γιατί κάναμε ουσιαστικά βήματα προόδου. Παίζουμε πλέον και κοιτάμε στα μάτια ομάδες που είναι στην εξάδα των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τους κερδίζουμε. Η ψαλίδα έχει κλείσει και είναι στο χέρι μας να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Όσον αφορά την Βουλγαρία δεν τους έχουμε παίξει την τελευταία διετία… Είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Το θέμα είναι πραγματικά να το απολαύσουν τα παιδιά γιατί το αξίζουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ