1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2016 13:05

Η αποστολή της Εθνικής παίδων για το βαλκανικό πρωτάθλημα

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στα Γρεβενά η Εθνική ομάδα Παίδων αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Ορεστιάδα που θα αποτελέσει το ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι για το Ντόμπριτς της Βουλγαρίας όπου την Τετάρτη ξεκινά το Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε φιλικό αγώνα με τον ΓΣ Γρεβενών, ενώ σήμερα θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παραμονή και την επιλογή ης ΕΟΠΕ να έρθουμε στα Γρεβενά και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο της πόλης, τον ΓΣ Γρεβενών, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστα Κυριάκου και τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που μας προσέφεραν όλες τις ημέρες της παραμονής μας εδώ», είπε ο κ. Ζαλμάς και συμπλήρωσε: «Μακάρι να είχαμε περισσότερες ημέρες για να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία που κάναμε. Στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να είμαστε στην τετράδα του Βαλκανικού, καθώς πέρσι τερματίσαμε στην 5η θέση χάνοντας από τις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης στις λεπτομέρειες»

Ο κ. Ζαλμάς και ο συνεργάτης του Άρης Γιαμακίδης επέλεξαν τους ακόλουθους αθλητές για το Βαλκανικό πρωτάθλημα: Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος, Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος, Γεωργίου Ευάγγελος, Καπετανίδης Κωνσταντίνος, Κωτσάκης Φροίξος, Ρουσόπουλος Θεοφάνης, Ζαΐμης Πέτρος, Ράπτης Αλέξανδρος, Παπαλεξίου Γεώργιος, Σουγιουλτζόγλου Χρήστος, Λέτσιος Γεώργιος, Κεχαγιάς Αλέξανδρος.

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ