1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 22:08

Κιόση: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση της εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών, ενόψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Λιγκ στο Μπακού κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο θα διεξαχθεί  στο «AYS Sport Hall» (17:00, ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3).
Αποστολή στο Μπακού Ολίβια Νικολούδη

Ολες οι αθλήτριες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα να τεστάρει πρόσωπα και συνθέσεις. Νωρίτερα είχε γίνει η τεχνική σύσκεψη, ενώ, όπως έγινε γνωστό, την προσπάθεια της Ελλάδας απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν θα παρακολουθήσουν αντιπρόσωποι του ελληνικού προξενείου στο Μπακού. 

Το σχόλιο της για τον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς έκανε η αρχηγός της Εθνικής, Ελένη Κιόση: «Το Αζερμπαϊτζάν είναι αναμφισβήτητα μία πολύ καλή ομάδα, εμείς όμως δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Ηρθαμε εδώ για να κάνουμε το χρέος μας, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δούμε στο τέλος τι θα συμβεί. Ξεκινάμε από «μηδέν-μηδέν», τις ίδιες παίκτριες έχουμε, 12 και 12 είμαστε. Εχουμε ξαναπαίξει, αλλά έχει αλλάξει η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, κι εμείς έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές, νομίζω ότι βάσει λογικής το Αζερμπαϊτζάν είναι καλύτερη ομάδα, αλλά η απάντηση έρχεται μόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Εμείς θα μπούμε όπως σε κάθε παιχνίδι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μετά να δούμε τι έχουμε αποκομίσει από αυτή την προσπάθεια».

Οσο για το αν η αρχηγός έχει να δώσει κάποια συμβουλή στις συμπαίκτριές της και κυρίως τα νεότερα κορίτσια: «Τα κορίτσια μου έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουν ήδη την άποψή τους για αυτά τα παιχνίδια. Τι συμβουλή να δώσω; Ολοι οι αθλητές μπαίνουν μέσα για να κερδίσουν. Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια εδώ αυτό κάνουν, οπότε δεν έχω να τους πω κάτι».

Υπενθυμίζουμε ότι τη 12άδα της Εθνικής για τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Λιγκ απαρτίζουν οι: Βασιλαντωνάκη, Αρτακιανού (λ.), Παπαφωτίου, Κιόση, Λαμπρούση, Μερτέκη, Διώτη, Γιώτα, Χριστοδούλου, Γενιτσαρίδη, Εμμανουηλίδου, Ιακωβίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ