1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2016 19:10

Στο Μουζάκι η Εθνική παίδων

Στο Μουζάκι έφτασε χθες το μεσημέρι η Εθνική Παίδων,  ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας το διάστημα 6-10 Ιουλίου, με δύο  ημερήσιες προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο Μουζάκι έως τις 27 Ιουνίου  και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στα Γρεβενά (27/6 - 4/7) από  όπου στις 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει πλέον για τη Βουλγαρία.

Την αποστολή υποδέχθηκαν χθες, εκ μέρους του Δήμου Μουζακίου η  Αντιδήμαρχος κ. Παρασκευή Φασιανού και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμός  Πολιτισμός Νεότητα κ. Ελένη Ρούσσα, οι οποίες παρευρέθηκαν και στην  πρωϊνή προπόνηση της ομάδας σήμερα και συνομίλησαν με τους αθλητές και  τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιαμακίδη, φροντίζοντας η αποστολή να έχει  την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, επίσης ο κ. Χρήστος Βογιατζής μέλος του  Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ο οποίος ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Κωτσό, την Αντιδήμαρχο  κ. Φασιανού και την πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ρούσσα, τους εργαζομένους στο  κλειστό γυμναστήριο αλλά και τους εργαζομένους στην Εστία όπου θα  φιλοξενηθούν οι αθλητές και ο κ. Πατσιαούρας Αστέριος μέλος της  Επιτροπής Ανάπτυξης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ